hero afbeelding met zonnepanelen op een dak
hero afbeelding met zonnepanelen op een dak

Zonnepanelen inclusief montage

Producten die ZonVandaag levert

Het Nederlandse zonnepaneel dat ZonVandaag levert is een premium product dat onderscheidend is in de markt. De hoogwaardige kwaliteit van dit zonnepaneel garandeert jarenlang een superieure opbrengst. De zonnepanelen worden gefabriceerd door Elsun in het Drentse Roden. De productgarantie is 25 jaar en na 25 jaar levert ieder paneel nog minimaal 92,5% van het initiële vermogen op. De Nederlandse zonnepanelen inclusief montage combineren we met hoge kwaliteit omvormers van het merk SolarEdge of Enphase zodat op het hele systeem een productgarantie van 25 jaar geleverd wordt.

Snel naar: Zonnepanelen, Omvormers, Installatie, App, Montage

Elsun-logo.jpeg
solare-edge-logo.svg
logo_Valk.jpg

Zonnepanelen geven energie

Gemaakt in Drenthe

Volledig zwart

Het Elsun zonnepaneel is aantrekkelijk. De combinatie van zwarte mono-zonnecellen met een zwarte backsheet met lijst van zwart geanodiseerd aluminium zorgt voor een strak, esthetisch uiterlijk.

KIWA gecertificeerd

Deze betrouwbare zonnepanelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben verschillende KIWA kwaliteitstesten doorstaan.

25 jaar garantie

De Elsun zonnepanelen inclusief montage hebben een superieure productgarantie van 25 jaar. U kunt erop vertrouwen dat de zonnepanelen na 25 jaar een vermogen leveren van maar liefst 92,5%.

Omvormer(s) maken energie bruikbaar

Voor de hoogste opbrengst

Marktleider in slimme energie

Bij onze zonnepanelen inclusief montage horen hoogwaardige omvormers. SolarEdge is hierin marktleider en brengt dankzij innovatieve technieken de meest efficiënte omvormer op de markt.

Individuele werking

Door gebruik van power optimizers werken de zonnepanelen individueel. Hierdoor kunnen we uit ieder dak een goede opbrengst realiseren. Daarnaast zorgen optimizers voor een bijzonder veilig systeem.

25 jaar garantie

Door de lange garanties van SolarEdge bent u jarenlang zeker van een goedwerkend systeem. Komt het aan op de levensduur van uw systeem, dan komt u niet voor verrassingen te staan. 

Energie veilig produceren

Montagemateriaal

installatie zonnepanelen

Voor iedere dak een mogelijkheid

De solar montagesystemen van Van der Valk Solar Systems hebben een uitgebreid assortiment zodat ZonVandaag op ieder daktype een veilige installatie kan realiseren.

Ontwikkeld volgens wereldwijd geldende normen

De montagesystemen worden ontwikkeld en geproduceerd in de eigen fabriek in Nederland en onderscheiden zich door hun brede inzetbaarheid, zeer snelle montage en hoge kwaliteit. Ze zijn ontwikkeld volgens de nieuwste Eurocodes en voldoen daarmee aan de eisen die banken en verzekeringsmaatschappijen stellen aan solarinstallaties

25 jaar garantie

Van der Valk Solar Systems hanteert lange garantievoorwaarden die onder voorwaarden zelf te verlengen zijn naar 25 jaar.

Energie inzichtelijk

Altijd inzicht in je opbrengst

Gebruiksvriendelijk

Met de fraaie MySolarEdge monitoring applicatie kunt u eenvoudig uw energieproductie inzien via een realtime dashboard. Dankzij de gebruiksvriendelijke vormgeving is de app voor jong en oud overzichtelijk.

Gratis te gebruiken

De SolarEdge monitoring applicatie is gratis te gebruiken gedurende de hele levensduur van uw zonnepanelen. De applicatie wordt regelmatig geüpdatet zodat u ook in de toekomst van de nieuwste functies gebruik kunt maken.

Ook voor desktopgebruik

Wanneer u liever uw via uw vaste computer inzicht heeft in de prestatie van het systeem, dan kan dat zonder problemen. De opbrengsten kunt u namelijk ook terugvinden op de SolarEdge monitoring website die u vanaf uw computer of laptop kunt bezoeken.

Vakkundig geïnstalleerd

Montage

Erkend installateur

ZonVandaag is InstallQ erkend installateur en is hiermee aantoonbaar vakbekwaam met het installeren van zonnepanelen-systemen.

Volgens het boekje

Onze systemen voldoen aan de in het Bouwbesluit genoemde normen en voorschriften. Dit tonen we aan door een conformiteitsverklaring af te geven na installatie.

Toekomstbestendig

ZonVandaag denkt met u mee in de energietransitie. Eigen elektriciens brengen uw groepenkast op norm en monteren de groepenkast die voldoet aan uw duurzame ambities.

De ZonVandaag werkwijze

Kracht van persoonlijk contact.

Heeft u interesse in onze zonnepanelen inclusief montage, dan hanteren we de volgende werkwijze waarin uw hulpvraag centraal staat. Dat begint met een telefonische intake waarin we uw aanvraag doorspreken. Dit bestaat o.a. uit het controleren van uw gegevens, het inventariseren van uw wensen en behoeften en het doorspreken van uw situatie.

Als we uw situatie in kaart hebben gebracht, plannen we een telefonisch gesprek in met een van onze binnendienst-adviseurs. Zij bereiden zich aan de hand van de verstrekte informatie voor, zodat ze u goed en persoonlijk kunnen adviseren.

Aan de hand van de informatie uit de telefonische intake geven we advies dat is toegespitst op uw situatie. We vertellen u telefonisch over ons aanbod, kijken welk systeem voor uw situatie geschikt is, nemen de technische haalbaarheid door en geven een inschatting van de verwachte kosten en opbrengsten. Wanneer het verhaal goed voor u klinkt, plannen we een adviesgesprek op locatie in. Onze adviseur in de buitendienst zal bij u langskomen.

In het adviesgesprek bij u thuis gaan we aan de hand van uw wensen een passend zonnestroom-systeem voor u ontwerpen.

Iedere woning is anders en daarmee ook iedere situatie. Daarom voeren we een technische schouw uit die bestaat uit de volgende onderdelen: 

  1. intekenen van de zonnepanelen op uw dak
  2. bepalen van de plaats van de omvormer
  3. bepalen van de kabelroute
  4. controleren of uw groepenkast aan de nieuwste normen voldoet
  5. bekijken hoe de zonnepanelen aangesloten moeten worden in de groepenkast

Aan de hand van de technische schouw en inventarisatie van uw behoeften brengen we een maatwerk-offerte uit voor levering en service voor het complete systeem. Daarnaast spreken we uitgebreid de koopovereenkomst met u door zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Voelt u iets voor het verhaal en aanbod van ZonVandaag en mogen wij de opdracht voor het duurzaam systeem voor u realiseren? Dan gaan we heel graag verder met de volgende stap.

Wij hebben aan de hand van eerdere gesprekken uw installatie tot in de puntjes voorbereid en voeren de montage uit. Ons team van 2 à 3 installateurs, staat tussen 08:00 en 09:00 bij u voor de deur.

De dakwerkers beginnen met het plaatsen van de onderconstructie en zorgen dat de bekabeling wordt voorbereid. In uw woning begint de elektricien met het plaatsen van de omvormer en het voorbereiden van uw groepenkast op het aansluiten van de zonnepanelen. Aan het einde van de werkdag (14:00 – 15:00) bevestigen we uw panelen op de onderconstructie, sluiten we het systeem aan in uw groepenkast, voeren we metingen en beproevingen uit en stellen we uw systeem in bedrijf.

De montage duurt meestal één dag, waarna wij uw installatie opleveren in de monitoring applicatie en u hier toegang voor geven.

Na de installatie blijven we uw systeem monitoren om een optimale opbrengst te realiseren. Wij doen dit op dagelijkse basis, zodat u dit zelf niet hoeft te doen. Uiteraard krijgt ook u toegang tot de monitoring applicatie waarmee u uw eigen opbrengst kunt bekijken.