hero afbeelding met zonnepanelen op een dak
hero afbeelding met zonnepanelen op een dak

Zonnepanelen inclusief montage

Zonnepanelen die ZonVandaag levert

Met hoogwaardige Nederlandse zonnepanelen van Elsun en internationaal erkende Jinko Solar-panelen vormen wij de kern van onze energieoplossingen. Deze panelen, elk met 25 jaar productgarantie, onderscheiden zich in de markt en leveren jarenlang uitstekende prestaties. In combinatie met onze hoogwaardige omvormers van SolarEdge en Enphase en onze expertise in installatietechniek, bieden wij een totale productgarantie van 25 jaar op het systeem. Wij behandelen aanvragen van particulieren, VvE’s en zakelijke klanten met dezelfde toewijding.

Snel naar: Zonnepanelen, Omvormers, Installatie, App, Montage

643573b2757c187313c0a1c7_jinko-solar-logo
Elsun-logo.jpeg
enphase-logo.png

Zonnepanelen geven energie

Divers assortiment

Volledig zwart

De combinatie van zwarte mono-zonnecellen met een zwarte backsheet met lijst van zwart geanodiseerd aluminium zorgt voor een strak, esthetisch uiterlijk.

Elsun

Elsun is een Nederlandse fabrikant gevestigd in het Drentse Roden. Voordeel van deze zonnepanelen is de hoge vorm van zekerheid. Elsun levert 25 jaar product- en vermogensgarantie. Tevens een productie van 92,5% per paneel na 25 jaar.

Jinko Solar

Jinko Solar is een bekend en gerenommeerd merk in de zonnepanelenindustrie. Het staat bekend om zijn innovatieve technologieën en hoogwaardige producten. Een groot voordeel van Jinko Solar-panelen is de betrouwbaarheid en duurzaamheid die ze bieden. Met Jinko Solar kunt u rekenen op een lange levensduur en uitstekende prestaties gedurende vele jaren. Deze zonnepanelen hebben 25 jaar productgarantie- en 30 jaar vermogensgarantie.

Omvormer(s) maken energie bruikbaar

Voor de hoogste opbrengst

Marktleider in slimme energie

Bij onze zonnepanelen inclusief montage horen hoogwaardige omvormers. SolarEdge is hierin marktleider en brengt dankzij innovatieve technieken de meest efficiënte omvormer op de markt.

Individuele werking

Door gebruik van power optimizers werken de zonnepanelen individueel. Hierdoor kunnen we uit ieder dak een goede opbrengst realiseren. Daarnaast zorgen optimizers voor een bijzonder veilig systeem.

25 jaar garantie

Door de lange garanties van SolarEdge bent u jarenlang zeker van een goedwerkend systeem. Komt het aan op de levensduur van uw systeem, dan komt u niet voor verrassingen te staan. 

VvE’s, bedrijven en particulier

Type aanvragen

Vereniging van eigenaars

ZonVandaag ondersteunt VVE’s bij het gehele proces in een individueel-collectief offerte- en uitvoeringstraject. Zo voeren we op basis van de wensen van de leden en vereniging een haalbaarheidsstudie uit, delen we het totale dakvlak op in gebruikersdelen aan de hand van een dakverdeelplan. We leveren modelovereenkomsten aan waarmee de VVE deze gebruikersdeling kan opnemen in het splitsingsregelement. Op basis van de beschikbare gebruikersdelen bieden we per eigenaar offertes aan voor de levering van het PV systeem. Ook verzorgen we modelovereenkomsten zoals gebruikersovereenkomsten en constructiewijzigingsaanvragen waarin de voorwaarden voor het gebruik van het dakvlak en levering van het PV systeem zijn vastgelegd. Daarnaast verzorgen we de installatie van de PV systemen en verzorgen we een oplevering aan de technisch beheerder van het gebouw, het VVE bestuur en de eigenaren.

Bedrijven

ZonVandaag helpt bedrijven met verduurzamen door middel van zonnepaneleninstallaties en laadpalen. Onze installaties voldoen aan de strenge SCIOS Scope 12 eisen, wat staat voor veiligheid en kwaliteit. Of het nu gaat om zonne-energie of elektrische mobiliteit, wij bieden duurzame oplossingen die aansluiten bij uw zakelijke behoeften.

Particulieren

Voor particuliere installaties is er bij ZonVandaag één gouden standaard: InstallQ erkenning. Deze erkenning staat voor deskundigheid en kwaliteit in elke fase van uw zonnepanelenproject. Met InstallQ erkende installateurs en hoogwaardige producten, bieden wij particuliere klanten de zekerheid van een betrouwbare en professionele installatie voor hun duurzame energieoplossingen

Energie inzichtelijk

Altijd inzicht in je opbrengst

Gebruiksvriendelijk

Met de fraaie MySolarEdge monitoring applicatie kunt u eenvoudig uw energieproductie inzien via een realtime dashboard. Dankzij de gebruiksvriendelijke vormgeving is de app voor jong en oud overzichtelijk.

Gratis te gebruiken

De SolarEdge monitoring applicatie is gratis te gebruiken gedurende de hele levensduur van uw zonnepanelen. De applicatie wordt regelmatig geüpdatet zodat u ook in de toekomst van de nieuwste functies gebruik kunt maken.

Ook voor desktopgebruik

Wanneer u liever uw via uw vaste computer inzicht heeft in de prestatie van het systeem, dan kan dat zonder problemen. De opbrengsten kunt u namelijk ook terugvinden op de SolarEdge monitoring website die u vanaf uw computer of laptop kunt bezoeken.

Vakkundig geïnstalleerd

Montage

ZonVandaag - zonnepanelen

Erkend installateur

ZonVandaag is InstallQ erkend installateur en is hiermee aantoonbaar vakbekwaam met het installeren van zonnepanelen-systemen.

Volgens het boekje

Onze systemen voldoen aan de in het Bouwbesluit genoemde normen en voorschriften. Dit tonen we aan door een conformiteitsverklaring af te geven na installatie.

Toekomstbestendig

ZonVandaag denkt met u mee in de energietransitie. Eigen elektriciens brengen uw groepenkast op norm en monteren de groepenkast die voldoet aan uw duurzame ambities.

Zonnepanelen financieren

Zonder eigen spaargeld

Hoe werkt het?

Door je zonnepanelen groen te financieren, bekostigt u de zonnepanelen door te besparen op uw eigen energierekening. Dit betekent dat u niet langer elke maand voor stroom betaalt, maar dat u uw besparing investeert in de waarde van uw eigen woning. Dit is zowel voor het klimaat als voor uw portemonnee een verstandige keuze.

De ZonVandaag werkwijze

Kracht van persoonlijk contact.

We beginnen met het controleren van uw gegevens, het inventariseren van uw wensen en behoeften, en een grondige bespreking van uw situatie.

Zodra we uw situatie volledig begrijpen, plannen we een persoonlijk adviesgesprek in met een van onze buitendienst adviseurs. Zij bereiden zich voor aan de hand van de verstrekte informatie, zodat ze u deskundig en persoonlijk kunnen adviseren.

In het adviesgesprek bij u thuis gaan we aan de hand van uw wensen een passend zonnestroom-systeem voor u ontwerpen.

Iedere woning is anders en daarmee ook iedere situatie. Daarom voeren we een technische schouw uit die bestaat uit de volgende onderdelen: 

  1. intekenen van de zonnepanelen op uw dak
  2. bepalen van de plaats van de omvormer
  3. bepalen van de kabelroute
  4. controleren of uw groepenkast aan de nieuwste normen voldoet
  5. bekijken hoe de zonnepanelen aangesloten moeten worden in de groepenkast

Aan de hand van de technische schouw en inventarisatie van uw behoeften brengen we een maatwerk-offerte uit voor levering en service voor het complete systeem. Daarnaast spreken we uitgebreid de koopovereenkomst met u door zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Voelt u iets voor het verhaal en aanbod van ZonVandaag en mogen wij de opdracht voor het duurzaam systeem voor u realiseren? Dan gaan we heel graag verder met de volgende stap.

Wij hebben aan de hand van eerdere gesprekken uw installatie tot in de puntjes voorbereid en voeren de montage uit. Ons team van 2 à 3 installateurs, staat tussen 08:00 en 09:00 bij u voor de deur.

De dakwerkers beginnen met het plaatsen van de onderconstructie en zorgen dat de bekabeling wordt voorbereid. In uw woning begint de elektricien met het plaatsen van de omvormer en het voorbereiden van uw groepenkast op het aansluiten van de zonnepanelen. Aan het einde van de werkdag (14:00 – 15:00) bevestigen we uw panelen op de onderconstructie, sluiten we het systeem aan in uw groepenkast, voeren we metingen en beproevingen uit en stellen we uw systeem in bedrijf.

De montage duurt meestal één dag, waarna wij uw installatie opleveren in de monitoring applicatie en u hier toegang voor geven.

Na de installatie blijven we uw systeem monitoren om een optimale opbrengst te realiseren. Wij doen dit op dagelijkse basis, zodat u dit zelf niet hoeft te doen. Uiteraard krijgt ook u toegang tot de monitoring applicatie waarmee u uw eigen opbrengst kunt bekijken.