Zonnepanelen voor bedrijven

ZonVandaag B.V. begrijpt dat bedrijven vandaag de dag steeds meer waarde hechten aan duurzaamheid en milieubewustzijn. Een uitstekende manier voor bedrijven om groener te worden en tegelijkertijd te voldoen aan overheidsvoorschriften is investeren in zonnepanelen. Onze zakelijke zonne-energieoplossingen zijn speciaal ontworpen om aan deze groeiende behoeften te voldoen.

Energielabel en CO2 Compensatie

Bedrijven die investeren in zonnepanelen zetten een grote stap richting een lager energieverbruik en een beter energielabel voor hun panden. Een verbeterd energielabel duidt op energie-efficiëntie en kan waarde toevoegen aan uw bedrijf. Bovendien dragen zonnepanelen bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot, waardoor bedrijven een belangrijke bijdrage leveren aan milieubewuste initiatieven en hun ecologische voetafdruk verkleinen.

Overheid Verplichtingen (C-label)

De overheid legt steeds strengere eisen op aan bedrijven om hun energie-efficiëntie te verbeteren en te voldoen aan duurzaamheidsdoelstellingen. Investeringen in zonnepanelen kunnen bedrijven helpen te voldoen aan deze verplichtingen, vooral in het geval van vastgoed met een C-label. Hierbij spelen zonnepanelen een cruciale rol om het energielabel van het pand te verbeteren en te voldoen aan de gestelde normen.

Investeren in de Toekomst

Investeren in zonnepanelen voor uw bedrijf is een strategische zet. Naast het voldoen aan overheidsvoorschriften zorgen zonnepanelen voor een positieve investering op lange termijn. U profiteert van lagere energiekosten en bespaart geld op uw elektriciteitsrekening. Bovendien blijft zonne-energie een van de meest betrouwbare en duurzame investeringen die bedrijven kunnen doen.

Installatie

Zakelijke zonnepaneelinstallaties moeten voldoen aan strenge veiligheidsnormen en regelgeving, waaronder Scope 12-keuringen. Bij ZonVandaag B.V. zorgen we ervoor dat al onze zakelijke installaties voldoen aan deze normen. We installeren volgens de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen, waardoor uw bedrijf kan profiteren van zowel groene energie als gemoedsrust.

Voordelen van Zonnepanelen voor bedrijven

  1. Kostenbesparing: Met zonnepanelen kunnen bedrijven hun energiekosten drastisch verlagen en waardevolle financiële middelen elders in hun onderneming investeren.
  2. Milieuvriendelijk: Zonne-energie is schoner en milieuvriendelijker dan traditionele energiebronnen, wat bijdraagt aan een duurzaam imago voor uw bedrijf.
  3. Financiële Incentieven: Overheden en financiële instellingen bieden verschillende incentives en subsidies om investeringen in zonnepanelen aantrekkelijker te maken voor bedrijven.
  4. Energieonafhankelijkheid: Zonnepanelen zorgen voor onafhankelijkheid van energieleveranciers en de mogelijkheid om uw eigen groene energie te genereren.

 

Kies voor de duurzame toekomst van uw bedrijf door te investeren in zonnepanelen. Neem vandaag nog contact op met ZonVandaag B.V. en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw groene energiedoelstellingen en het voldoen aan overheidsverplichtingen.

De ZonVandaag werkwijze

Kracht van persoonlijk contact.

We beginnen met het controleren van uw gegevens, het inventariseren van uw wensen en behoeften, en een grondige bespreking van uw situatie.

Zodra we uw situatie volledig begrijpen, plannen we een persoonlijk adviesgesprek in met een van onze buitendienst adviseurs. Zij bereiden zich voor aan de hand van de verstrekte informatie, zodat ze u deskundig en persoonlijk kunnen adviseren.

In het adviesgesprek bij u thuis gaan we aan de hand van uw wensen een passend zonnestroom-systeem voor u ontwerpen.

Iedere woning is anders en daarmee ook iedere situatie. Daarom voeren we een technische schouw uit die bestaat uit de volgende onderdelen: 

  1. intekenen van de zonnepanelen op uw dak
  2. bepalen van de plaats van de omvormer
  3. bepalen van de kabelroute
  4. controleren of uw groepenkast aan de nieuwste normen voldoet
  5. bekijken hoe de zonnepanelen aangesloten moeten worden in de groepenkast

Aan de hand van de technische schouw en inventarisatie van uw behoeften brengen we een maatwerk-offerte uit voor levering en service voor het complete systeem. Daarnaast spreken we uitgebreid de koopovereenkomst met u door zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Voelt u iets voor het verhaal en aanbod van ZonVandaag en mogen wij de opdracht voor het duurzaam systeem voor u realiseren? Dan gaan we heel graag verder met de volgende stap.

Wij hebben aan de hand van eerdere gesprekken uw installatie tot in de puntjes voorbereid en voeren de montage uit. Ons team van 2 à 3 installateurs, staat tussen 08:00 en 09:00 bij u voor de deur.

De dakwerkers beginnen met het plaatsen van de onderconstructie en zorgen dat de bekabeling wordt voorbereid. In uw woning begint de elektricien met het plaatsen van de omvormer en het voorbereiden van uw groepenkast op het aansluiten van de zonnepanelen. Aan het einde van de werkdag (14:00 – 15:00) bevestigen we uw panelen op de onderconstructie, sluiten we het systeem aan in uw groepenkast, voeren we metingen en beproevingen uit en stellen we uw systeem in bedrijf.

De montage duurt meestal één dag, waarna wij uw installatie opleveren in de monitoring applicatie en u hier toegang voor geven.

Na de installatie blijven we uw systeem monitoren om een optimale opbrengst te realiseren. Wij doen dit op dagelijkse basis, zodat u dit zelf niet hoeft te doen. Uiteraard krijgt ook u toegang tot de monitoring applicatie waarmee u uw eigen opbrengst kunt bekijken.