SolarEdge

Als het gaat om zonnepanelen, is efficiëntie een sleutelwoord. Bij ZonVandaag B.V. zijn we vastbesloten om onze klanten de meest geavanceerde technologie te bieden, en dat geldt ook voor onze keuze voor omvormers. Een van de meest toonaangevende namen op het gebied van omvormers is SolarEdge.

SolarEdge omvormer

SolarEdge omvormers zijn ontworpen om zonnepaneelsystemen efficiënter te maken. Ze presteren op hoog niveau, zelfs in situaties met gedeeltelijke schaduw, waardoor uw systeem meer zonne-energie kan opwekken. Hier zijn enkele kenmerken die SolarEdge omvormers onderscheiden:

 1. Power Optimizers: SolarEdge maakt gebruik van power optimizers die op elk afzonderlijk zonnepaneel worden geïnstalleerd. Hierdoor kan elk paneel afzonderlijk presteren en wordt het effect van schaduw geminimaliseerd.
 2. Monitoring: SolarEdge omvormers zijn voorzien van geavanceerde monitoringmogelijkheden, zodat u de prestaties van uw zonnepaneelsysteem in realtime kunt volgen via een handige app.
 3. Veiligheid: Ze zijn ontworpen met veiligheid in gedachten, met functies zoals automatische uitschakeling bij netstoringen.
 4. Betrouwbaarheid: SolarEdge omvormers hebben een bewezen staat van dienst op het gebied van betrouwbaarheid en duurzaamheid.
ZonVandaag Roden - zonnepanelen
ZonVandaag - zonnepanelen

Voordelen van SolarEdge Omvormer

Kiezen voor SolarEdge omvormers brengt tal van voordelen met zich mee. Enkele van deze voordelen zijn:

 1. Meer Energieopbrengst: Dankzij individuele optimalisatie van elk zonnepaneel wordt de totale energieopbrengst van uw systeem gemaximaliseerd.
 2. Lagere Onderhoudskosten: SolarEdge omvormers vereisen minder onderhoud en gaan langer mee.
 3. Realtime Monitoring: U kunt de prestaties van uw systeem op de voet volgen en eventuele problemen direct oplossen.
 4. Uitbreidbaarheid: SolarEdge omvormers zijn klaar voor toekomstige uitbreidingen, zoals het toevoegen van batterijopslag of laadpalen voor elektrische voertuigen.

Mogelijkheden SolarEdge

Bij ZonVandaag B.V. zijn we er trots op dat we SolarEdge omvormers kunnen aanbieden als onderdeel van onze hoogwaardige zonnepaneelsystemen. Met SolarEdge kiest u voor een bewezen technologie die de efficiëntie en prestaties van uw zonnepaneelsysteem naar een hoger niveau tilt. Voor meer informatie over SolarEdge omvormers en hoe ze uw zonne-energieproject kunnen verbeteren, kunt u altijd contact met ons opnemen. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij de overstap naar duurzame energie.

De ZonVandaag werkwijze

Kracht van persoonlijk contact.

We beginnen met het controleren van uw gegevens, het inventariseren van uw wensen en behoeften, en een grondige bespreking van uw situatie.

Zodra we uw situatie volledig begrijpen, plannen we een persoonlijk adviesgesprek in met een van onze buitendienst adviseurs. Zij bereiden zich voor aan de hand van de verstrekte informatie, zodat ze u deskundig en persoonlijk kunnen adviseren.

In het adviesgesprek bij u thuis gaan we aan de hand van uw wensen een passend zonnestroom-systeem voor u ontwerpen.

Iedere woning is anders en daarmee ook iedere situatie. Daarom voeren we een technische schouw uit die bestaat uit de volgende onderdelen: 

 1. intekenen van de zonnepanelen op uw dak
 2. bepalen van de plaats van de omvormer
 3. bepalen van de kabelroute
 4. controleren of uw groepenkast aan de nieuwste normen voldoet
 5. bekijken hoe de zonnepanelen aangesloten moeten worden in de groepenkast

Aan de hand van de technische schouw en inventarisatie van uw behoeften brengen we een maatwerk-offerte uit voor levering en service voor het complete systeem. Daarnaast spreken we uitgebreid de koopovereenkomst met u door zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Voelt u iets voor het verhaal en aanbod van ZonVandaag en mogen wij de opdracht voor het duurzaam systeem voor u realiseren? Dan gaan we heel graag verder met de volgende stap.

Wij hebben aan de hand van eerdere gesprekken uw installatie tot in de puntjes voorbereid en voeren de montage uit. Ons team van 2 à 3 installateurs, staat tussen 08:00 en 09:00 bij u voor de deur.

De dakwerkers beginnen met het plaatsen van de onderconstructie en zorgen dat de bekabeling wordt voorbereid. In uw woning begint de elektricien met het plaatsen van de omvormer en het voorbereiden van uw groepenkast op het aansluiten van de zonnepanelen. Aan het einde van de werkdag (14:00 – 15:00) bevestigen we uw panelen op de onderconstructie, sluiten we het systeem aan in uw groepenkast, voeren we metingen en beproevingen uit en stellen we uw systeem in bedrijf.

De montage duurt meestal één dag, waarna wij uw installatie opleveren in de monitoring applicatie en u hier toegang voor geven.

Na de installatie blijven we uw systeem monitoren om een optimale opbrengst te realiseren. Wij doen dit op dagelijkse basis, zodat u dit zelf niet hoeft te doen. Uiteraard krijgt ook u toegang tot de monitoring applicatie waarmee u uw eigen opbrengst kunt bekijken.