Zonnepanelen voor particulieren

In de zoektocht naar een duurzamere toekomst ontdekken steeds meer huishoudens de voordelen van zonnepanelen. Bij ZonVandaag B.V. begrijpen we de toenemende vraag naar schone, milieuvriendelijke elektriciteit, en we bieden hoogwaardige zonnepanelen met geavanceerde omvormers voor optimale energieopwekking.Onze systemen zijn ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen, waardoor u kunt genieten van groene energie en aanzienlijke besparingen op uw energiekosten.

Waarom Zonnepanelen voor huishoudens van ZonVandaag B.V.?

  1. Duurzaam en Milieuvriendelijk: Zonnepanelen zijn een duurzame en milieuvriendelijke energiebron. Ze verminderen uw ecologische voetafdruk en dragen bij aan een schonere planeet.
  2. Financiële Voordelen: Met zonnepanelen van ZonVandaag B.V. kunt u fors besparen op uw energierekening. U wekt uw eigen elektriciteit op, wat resulteert in lagere maandelijkse uitgaven.
  3. Hoogwaardige Zonnepanelen: Onze zonnepanelen behoren tot de hoogste kwaliteitsnormen in de industrie. Ze zijn ontworpen om betrouwbaar en duurzaam te zijn, zodat u jarenlang van groene energie kunt profiteren.
  4. Gegarandeerde Kwaliteit: We bieden uitgebreide garanties op onze zonnepanelen, waardoor uw investering volledig is beschermd.
  5. Toekomstbestendige Opties: Ontdek aanvullende oplossingen zoals laadpalen en energieopslag, waarmee u uw huis kunt optimaliseren voor de toekomst.

Waarom Kiezen voor ZonVandaag B.V.?

Bij ZonVandaag B.V. begrijpen we dat kwaliteit, prestaties en klanttevredenheid van het grootste belang zijn. Onze toewijding aan deze principes onderscheidt ons van de rest. We werken nauw samen met vooraanstaande fabrikanten om ervoor te zorgen dat onze klanten uitsluitend zonnepanelen van de hoogste kwaliteit ontvangen. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te begeleiden bij elke stap, van ontwerp en installatie tot langetermijnondersteuning.

Contact

Investeer vandaag nog in zonnepanelen voor uw huishouden en begin met besparen terwijl u bijdraagt aan een schonere en groenere toekomst. Neem contact op met ZonVandaag B.V. en ontdek hoe zonne-energie uw leven kan veranderen.

 

De ZonVandaag werkwijze

Kracht van persoonlijk contact.

We beginnen met het controleren van uw gegevens, het inventariseren van uw wensen en behoeften, en een grondige bespreking van uw situatie.

Zodra we uw situatie volledig begrijpen, plannen we een persoonlijk adviesgesprek in met een van onze buitendienst adviseurs. Zij bereiden zich voor aan de hand van de verstrekte informatie, zodat ze u deskundig en persoonlijk kunnen adviseren.

In het adviesgesprek bij u thuis gaan we aan de hand van uw wensen een passend zonnestroom-systeem voor u ontwerpen.

Iedere woning is anders en daarmee ook iedere situatie. Daarom voeren we een technische schouw uit die bestaat uit de volgende onderdelen: 

  1. intekenen van de zonnepanelen op uw dak
  2. bepalen van de plaats van de omvormer
  3. bepalen van de kabelroute
  4. controleren of uw groepenkast aan de nieuwste normen voldoet
  5. bekijken hoe de zonnepanelen aangesloten moeten worden in de groepenkast

Aan de hand van de technische schouw en inventarisatie van uw behoeften brengen we een maatwerk-offerte uit voor levering en service voor het complete systeem. Daarnaast spreken we uitgebreid de koopovereenkomst met u door zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Voelt u iets voor het verhaal en aanbod van ZonVandaag en mogen wij de opdracht voor het duurzaam systeem voor u realiseren? Dan gaan we heel graag verder met de volgende stap.

Wij hebben aan de hand van eerdere gesprekken uw installatie tot in de puntjes voorbereid en voeren de montage uit. Ons team van 2 à 3 installateurs, staat tussen 08:00 en 09:00 bij u voor de deur.

De dakwerkers beginnen met het plaatsen van de onderconstructie en zorgen dat de bekabeling wordt voorbereid. In uw woning begint de elektricien met het plaatsen van de omvormer en het voorbereiden van uw groepenkast op het aansluiten van de zonnepanelen. Aan het einde van de werkdag (14:00 – 15:00) bevestigen we uw panelen op de onderconstructie, sluiten we het systeem aan in uw groepenkast, voeren we metingen en beproevingen uit en stellen we uw systeem in bedrijf.

De montage duurt meestal één dag, waarna wij uw installatie opleveren in de monitoring applicatie en u hier toegang voor geven.

Na de installatie blijven we uw systeem monitoren om een optimale opbrengst te realiseren. Wij doen dit op dagelijkse basis, zodat u dit zelf niet hoeft te doen. Uiteraard krijgt ook u toegang tot de monitoring applicatie waarmee u uw eigen opbrengst kunt bekijken.