SolarEdge Power Optimizers

Als u op zoek bent naar manieren om het meeste uit uw zonnepaneelsysteem te halen, dan zijn power optimizers een slimme keuze. SolarEdge Power optimizers zijn geavanceerde apparaten die zijn ontworpen om de prestaties van zonnepanelen te maximaliseren en een hogere energieopbrengst te realiseren. Bij ZonVandaag B.V. geloven we sterk in het gebruik van power optimizers als onderdeel van onze hoogwaardige zonne-energieoplossingen.

Hoe Werken Power Optimizers?

Power optimizers zijn kleine elektronische apparaten die op elk afzonderlijk zonnepaneel worden geïnstalleerd. Ze fungeren als een soort schakelstation tussen de zonnepanelen en de omvormer van het systeem. Deze slimme apparaten zorgen ervoor dat elk zonnepaneel afzonderlijk kan presteren, ongeacht de schaduwval of vervuiling. Dit betekent dat, zelfs als een deel van uw zonnepanelen in de schaduw ligt, de andere panelen op volle capaciteit kunnen blijven werken.

ZonVandaag Roden - zonnepanelen
ZonVandaag - zonnepanelen

De Voordelen van Power Optimizers

Het gebruik van power optimizers biedt tal van voordelen voor uw zonnepaneelsysteem, waaronder:

Maximale Energieproductie: Dankzij de individuele optimalisatie van zonnepanelen kunt u de hoogst mogelijke energieopbrengst bereiken.

Verbeterde Betrouwbaarheid: Power optimizers verlengen de levensduur van uw zonnepanelen en minimaliseren de kans op storingen.

Realtime Monitoring: U kunt de prestaties van elk zonnepaneel in uw systeem nauwkeurig volgen via handige monitoringtools.

Eenvoudig Onderhoud: Eventuele problemen in uw zonnepaneelsysteem zijn gemakkelijker te identificeren en op te lossen met power optimizers.

 

Power Optimizers kopen

Bij ZonVandaag B.V. zijn we ervan overtuigd dat power optimizers een waardevolle aanvulling zijn op elk zonnepaneelsysteem. Ze helpen u om het meeste uit uw investering te halen en zorgen voor een betere energieopbrengst, zelfs onder uitdagende omstandigheden. Voor meer informatie over power optimizers en hoe ze uw zonne-energieproject kunnen verbeteren, staan onze experts altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

De ZonVandaag werkwijze

Kracht van persoonlijk contact.

We beginnen met het controleren van uw gegevens, het inventariseren van uw wensen en behoeften, en een grondige bespreking van uw situatie.

Zodra we uw situatie volledig begrijpen, plannen we een persoonlijk adviesgesprek in met een van onze buitendienst adviseurs. Zij bereiden zich voor aan de hand van de verstrekte informatie, zodat ze u deskundig en persoonlijk kunnen adviseren.

In het adviesgesprek bij u thuis gaan we aan de hand van uw wensen een passend zonnestroom-systeem voor u ontwerpen.

Iedere woning is anders en daarmee ook iedere situatie. Daarom voeren we een technische schouw uit die bestaat uit de volgende onderdelen: 

  1. intekenen van de zonnepanelen op uw dak
  2. bepalen van de plaats van de omvormer
  3. bepalen van de kabelroute
  4. controleren of uw groepenkast aan de nieuwste normen voldoet
  5. bekijken hoe de zonnepanelen aangesloten moeten worden in de groepenkast

Aan de hand van de technische schouw en inventarisatie van uw behoeften brengen we een maatwerk-offerte uit voor levering en service voor het complete systeem. Daarnaast spreken we uitgebreid de koopovereenkomst met u door zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Voelt u iets voor het verhaal en aanbod van ZonVandaag en mogen wij de opdracht voor het duurzaam systeem voor u realiseren? Dan gaan we heel graag verder met de volgende stap.

Wij hebben aan de hand van eerdere gesprekken uw installatie tot in de puntjes voorbereid en voeren de montage uit. Ons team van 2 à 3 installateurs, staat tussen 08:00 en 09:00 bij u voor de deur.

De dakwerkers beginnen met het plaatsen van de onderconstructie en zorgen dat de bekabeling wordt voorbereid. In uw woning begint de elektricien met het plaatsen van de omvormer en het voorbereiden van uw groepenkast op het aansluiten van de zonnepanelen. Aan het einde van de werkdag (14:00 – 15:00) bevestigen we uw panelen op de onderconstructie, sluiten we het systeem aan in uw groepenkast, voeren we metingen en beproevingen uit en stellen we uw systeem in bedrijf.

De montage duurt meestal één dag, waarna wij uw installatie opleveren in de monitoring applicatie en u hier toegang voor geven.

Na de installatie blijven we uw systeem monitoren om een optimale opbrengst te realiseren. Wij doen dit op dagelijkse basis, zodat u dit zelf niet hoeft te doen. Uiteraard krijgt ook u toegang tot de monitoring applicatie waarmee u uw eigen opbrengst kunt bekijken.