Omvormers zonnepanelen

Als het gaat om zonne-energiesystemen, zijn omvormers een cruciaal onderdeel dat vaak over het hoofd wordt gezien. Bij ZonVandaag begrijpen we het belang van hoogwaardige omvormers, en daarom werken we samen met toonaangevende merken zoals SolarEdge om ervoor te zorgen dat uw zonne-energiesysteem optimaal presteert.

Waarom zijn omvormers belangrijk voor zonnepanelen?

Waarom Zijn Omvormers Belangrijk voor Zonnepanelen?

Omvormers spelen een essentiële rol bij zonnepanelen. Ze zijn verantwoordelijk voor het omzetten van de gelijkstroom (DC) die door de zonnepanelen wordt gegenereerd in bruikbare wisselstroom (AC) voor uw huishouden. Dit proces zorgt ervoor dat de opgewekte elektriciteit compatibel is met uw apparaten en met het openbare elektriciteitsnet.

Bij ZonVandaag B.V. hebben we gekozen voor SolarEdge omvormers vanwege hun geavanceerde technologie en betrouwbare prestaties. SolarEdge-omvormers bieden verschillende voordelen:

  1. Efficiënte Energieconversie: SolarEdge-omvormers zijn ontworpen voor efficiënte energieomzetting. Hierdoor wordt meer van de opgewekte zonne-energie daadwerkelijk gebruikt, wat resulteert in lagere energierekeningen.
  2. Optimalisatie op Paneelniveau (Power Optimizer): SolarEdge-omvormers gebruiken innovatieve optimalisatietechnologie om de prestaties van afzonderlijke zonnepanelen te verbeteren. Dit betekent dat schaduw op één paneel de prestaties van de andere panelen niet beïnvloedt.
  3. Toekomstige Uitbreidingsmogelijkheden: SolarEdge-omvormers zijn flexibel en bieden mogelijkheden voor toekomstige uitbreidingen. Of u nu batterijopslag, laadpalen voor elektrische voertuigen of andere groene technologieën aan uw systeem wilt toevoegen, SolarEdge heeft de oplossingen.
  4. Betrouwbaarheid: Zonne-energiesystemen zijn een langetermijninvestering, en daarom is betrouwbaarheid essentieel. SolarEdge-omvormers staan bekend om hun duurzaamheid en kwaliteit.
  5. Garantie: Alle SolarEdge-omvormers worden geleverd met uitgebreide garanties, zodat u gemoedsrust heeft bij uw investering.
ZonVandaag Roden - zonnepanelen
ZonVandaag - zonnepanelen

SolarEdge omvormers

Bij ZonVandaag B.V. hebben we bewust gekozen voor SolarEdge-omvormers om ervoor te zorgen dat onze klanten kunnen profiteren van de beste prestaties en de nieuwste technologie op het gebied van zonne-energie. Als u wilt investeren in zonnepanelen met hoogwaardige omvormers, neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij uw overstap naar duurzame energie met SolarEdge.

Contact

Neem contact op met ZonVandaag B.V. en ontdek hoe zonne-energie uw leven kan veranderen.

 

De ZonVandaag werkwijze

Kracht van persoonlijk contact.

We beginnen met het controleren van uw gegevens, het inventariseren van uw wensen en behoeften, en een grondige bespreking van uw situatie.

Zodra we uw situatie volledig begrijpen, plannen we een persoonlijk adviesgesprek in met een van onze buitendienst adviseurs. Zij bereiden zich voor aan de hand van de verstrekte informatie, zodat ze u deskundig en persoonlijk kunnen adviseren.

In het adviesgesprek bij u thuis gaan we aan de hand van uw wensen een passend zonnestroom-systeem voor u ontwerpen.

Iedere woning is anders en daarmee ook iedere situatie. Daarom voeren we een technische schouw uit die bestaat uit de volgende onderdelen: 

  1. intekenen van de zonnepanelen op uw dak
  2. bepalen van de plaats van de omvormer
  3. bepalen van de kabelroute
  4. controleren of uw groepenkast aan de nieuwste normen voldoet
  5. bekijken hoe de zonnepanelen aangesloten moeten worden in de groepenkast

Aan de hand van de technische schouw en inventarisatie van uw behoeften brengen we een maatwerk-offerte uit voor levering en service voor het complete systeem. Daarnaast spreken we uitgebreid de koopovereenkomst met u door zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Voelt u iets voor het verhaal en aanbod van ZonVandaag en mogen wij de opdracht voor het duurzaam systeem voor u realiseren? Dan gaan we heel graag verder met de volgende stap.

Wij hebben aan de hand van eerdere gesprekken uw installatie tot in de puntjes voorbereid en voeren de montage uit. Ons team van 2 à 3 installateurs, staat tussen 08:00 en 09:00 bij u voor de deur.

De dakwerkers beginnen met het plaatsen van de onderconstructie en zorgen dat de bekabeling wordt voorbereid. In uw woning begint de elektricien met het plaatsen van de omvormer en het voorbereiden van uw groepenkast op het aansluiten van de zonnepanelen. Aan het einde van de werkdag (14:00 – 15:00) bevestigen we uw panelen op de onderconstructie, sluiten we het systeem aan in uw groepenkast, voeren we metingen en beproevingen uit en stellen we uw systeem in bedrijf.

De montage duurt meestal één dag, waarna wij uw installatie opleveren in de monitoring applicatie en u hier toegang voor geven.

Na de installatie blijven we uw systeem monitoren om een optimale opbrengst te realiseren. Wij doen dit op dagelijkse basis, zodat u dit zelf niet hoeft te doen. Uiteraard krijgt ook u toegang tot de monitoring applicatie waarmee u uw eigen opbrengst kunt bekijken.