Jinko Solar Zonnepanelen

Jinko Solar zonnepanelen vormen de belichaming van innovatie en leveren een indrukwekkend vermogen van 420 tot 450 Wattpiek (Wp). Dit vermogen staat garant voor uitzonderlijke prestaties en maakt Jinko Solar een topkeuze voor huishoudens en bedrijven die op zoek zijn naar zonne-energieoplossingen met een hoog rendement.

Hoogwaardige zonnepanelen

De kracht van Jinko Solar zonnepanelen ligt in hun superieure vermogen, dat wordt mogelijk gemaakt door innovatieve technologie en materialen van topkwaliteit. Met de capaciteit om zonlicht efficiënt om te zetten in elektriciteit, genereren deze panelen meer energie per vierkante meter, waardoor ze ideaal zijn voor installaties met beperkte ruimte.

Uitzonderlijke Efficiëntie

De indrukwekkende 420 Wp tot 450 Wp vermogensbereiken van Jinko Solar-panelen betekenen dat u meer elektriciteit kunt produceren met minder panelen. Dit resulteert in kostenbesparingen en een kortere terugverdientijd, waardoor ze een slimme investering zijn voor huishoudens en bedrijven die op zoek zijn naar een duurzame energiebron.

ZonVandaag Roden - zonnepanelen
ZonVandaag - zonnepanelen

Duurzaamheid en Milieubewustzijn

Naast hun hoog vermogen zijn Jinko Solar-panelen ontworpen met duurzaamheid en milieubewustzijn in gedachten. Door te kiezen voor zonnepanelen van Jinko Solar, draagt u bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk en het bevorderen van een groenere toekomst.

Ideaal voor bedrijven en huishoudens

Het hoge vermogen van Jinko Solar zonnepanelen maakt ze ideaal voor zowel bedrijven als huishoudens. Bedrijven kunnen profiteren van aanzienlijke energiebesparingen en een verbeterde winstgevendheid, terwijl huishoudens kunnen genieten van lagere energierekeningen en een duurzamere levensstijl.

Kies voor Jinko Solar zonnepanelen met een vermogen van 420 Wp tot 450 Wp en haal het maximale uit uw zonne-energie-installatie.

Het regelmatig reinigen van je zonnepanelen zorgt voor maximale energieopbrengst en een langere levensduur. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over hoe Jinko zonnepanelen uw energiebehoeften kunnen ondersteunen.

De ZonVandaag werkwijze

Kracht van persoonlijk contact.

We beginnen met het controleren van uw gegevens, het inventariseren van uw wensen en behoeften, en een grondige bespreking van uw situatie.

Zodra we uw situatie volledig begrijpen, plannen we een persoonlijk adviesgesprek in met een van onze buitendienst adviseurs. Zij bereiden zich voor aan de hand van de verstrekte informatie, zodat ze u deskundig en persoonlijk kunnen adviseren.

In het adviesgesprek bij u thuis gaan we aan de hand van uw wensen een passend zonnestroom-systeem voor u ontwerpen.

Iedere woning is anders en daarmee ook iedere situatie. Daarom voeren we een technische schouw uit die bestaat uit de volgende onderdelen: 

  1. intekenen van de zonnepanelen op uw dak
  2. bepalen van de plaats van de omvormer
  3. bepalen van de kabelroute
  4. controleren of uw groepenkast aan de nieuwste normen voldoet
  5. bekijken hoe de zonnepanelen aangesloten moeten worden in de groepenkast

Aan de hand van de technische schouw en inventarisatie van uw behoeften brengen we een maatwerk-offerte uit voor levering en service voor het complete systeem. Daarnaast spreken we uitgebreid de koopovereenkomst met u door zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Voelt u iets voor het verhaal en aanbod van ZonVandaag en mogen wij de opdracht voor het duurzaam systeem voor u realiseren? Dan gaan we heel graag verder met de volgende stap.

Wij hebben aan de hand van eerdere gesprekken uw installatie tot in de puntjes voorbereid en voeren de montage uit. Ons team van 2 à 3 installateurs, staat tussen 08:00 en 09:00 bij u voor de deur.

De dakwerkers beginnen met het plaatsen van de onderconstructie en zorgen dat de bekabeling wordt voorbereid. In uw woning begint de elektricien met het plaatsen van de omvormer en het voorbereiden van uw groepenkast op het aansluiten van de zonnepanelen. Aan het einde van de werkdag (14:00 – 15:00) bevestigen we uw panelen op de onderconstructie, sluiten we het systeem aan in uw groepenkast, voeren we metingen en beproevingen uit en stellen we uw systeem in bedrijf.

De montage duurt meestal één dag, waarna wij uw installatie opleveren in de monitoring applicatie en u hier toegang voor geven.

Na de installatie blijven we uw systeem monitoren om een optimale opbrengst te realiseren. Wij doen dit op dagelijkse basis, zodat u dit zelf niet hoeft te doen. Uiteraard krijgt ook u toegang tot de monitoring applicatie waarmee u uw eigen opbrengst kunt bekijken.