Garanties zonnepanelen

Bij ZonVandaag B.V. begrijpen we dat de investering in zonnepanelen en omvormers een belangrijke stap is richting duurzame energie. Daarom bieden we niet alleen hoogwaardige producten van merken als Elsun en SolarEdge, maar we staan ook garant voor de kwaliteit en prestaties ervan met uitgebreide garanties.

Productgarantie zonnepanelen

Onze zonnepanelen, zoals die van Elsun of Jinko Solar, worden geleverd met robuuste productgaranties. Deze garanties variëren, maar ze bieden doorgaans dekking voor een periode van 25 jaar. Deze garantie verzekert u van de duurzaamheid en betrouwbaarheid van de panelen. Als er zich in deze periode onverhoopt problemen voordoen, dekt de garantie de kosten van reparaties of vervanging van defecte zonnepanelen.

ZonVandaag Roden - zonnepanelen
ZonVandaag - zonnepanelen

Vermogensgarantie zonnepanelen

Naast productgaranties komen zonnepanelen, zoals die van Elsun, meestal ook met vermogensgaranties. Deze garanties garanderen dat de panelen gedurende een bepaalde periode een minimaal percentage van hun oorspronkelijke vermogen behouden. Als de zonnepanelen in die periode minder efficiënt worden dan beloofd, wordt het verschil gecompenseerd. Dit betekent dat u gedurende de levensduur van uw zonnepanelen kunt vertrouwen op de beloofde prestaties.

Omvormer garantie

Onze samenwerking met SolarEdge zorgt voor hoogwaardige omvormers met uitstekende garanties. De exacte omvormergarantie kan variëren, maar deze omvat doorgaans een periode tot 25 jaar. De garantie dekt reparaties of vervanging van defecte omvormers gedurende deze periode. Dit geeft u gemoedsrust en zekerheid over de betrouwbaarheid van uw omvormer.

Waarom Zijn Garanties Belangrijk?

Garanties zijn van essentieel belang bij zonnepanelen en omvormers, omdat ze u beschermen tegen onvoorziene omstandigheden. Ze zorgen ervoor dat uw investering in duurzame energie beschermd is en dat u kunt genieten van langdurige voordelen zonder zorgen over onverwachte kosten.

Bij ZonVandaag B.V. zijn we er trots op dat we betrouwbare producten leveren met sterke garanties. Als u meer wilt weten over onze zonnepanelen, omvormers en bijbehorende garanties, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij uw overstap naar groene energie.

De ZonVandaag werkwijze

Kracht van persoonlijk contact.

We beginnen met het controleren van uw gegevens, het inventariseren van uw wensen en behoeften, en een grondige bespreking van uw situatie.

Zodra we uw situatie volledig begrijpen, plannen we een persoonlijk adviesgesprek in met een van onze buitendienst adviseurs. Zij bereiden zich voor aan de hand van de verstrekte informatie, zodat ze u deskundig en persoonlijk kunnen adviseren.

In het adviesgesprek bij u thuis gaan we aan de hand van uw wensen een passend zonnestroom-systeem voor u ontwerpen.

Iedere woning is anders en daarmee ook iedere situatie. Daarom voeren we een technische schouw uit die bestaat uit de volgende onderdelen: 

  1. intekenen van de zonnepanelen op uw dak
  2. bepalen van de plaats van de omvormer
  3. bepalen van de kabelroute
  4. controleren of uw groepenkast aan de nieuwste normen voldoet
  5. bekijken hoe de zonnepanelen aangesloten moeten worden in de groepenkast

Aan de hand van de technische schouw en inventarisatie van uw behoeften brengen we een maatwerk-offerte uit voor levering en service voor het complete systeem. Daarnaast spreken we uitgebreid de koopovereenkomst met u door zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Voelt u iets voor het verhaal en aanbod van ZonVandaag en mogen wij de opdracht voor het duurzaam systeem voor u realiseren? Dan gaan we heel graag verder met de volgende stap.

Wij hebben aan de hand van eerdere gesprekken uw installatie tot in de puntjes voorbereid en voeren de montage uit. Ons team van 2 à 3 installateurs, staat tussen 08:00 en 09:00 bij u voor de deur.

De dakwerkers beginnen met het plaatsen van de onderconstructie en zorgen dat de bekabeling wordt voorbereid. In uw woning begint de elektricien met het plaatsen van de omvormer en het voorbereiden van uw groepenkast op het aansluiten van de zonnepanelen. Aan het einde van de werkdag (14:00 – 15:00) bevestigen we uw panelen op de onderconstructie, sluiten we het systeem aan in uw groepenkast, voeren we metingen en beproevingen uit en stellen we uw systeem in bedrijf.

De montage duurt meestal één dag, waarna wij uw installatie opleveren in de monitoring applicatie en u hier toegang voor geven.

Na de installatie blijven we uw systeem monitoren om een optimale opbrengst te realiseren. Wij doen dit op dagelijkse basis, zodat u dit zelf niet hoeft te doen. Uiteraard krijgt ook u toegang tot de monitoring applicatie waarmee u uw eigen opbrengst kunt bekijken.