Nederlandse zonnepanelen

Elsun zonnepanelen, gevestigd in het pittoreske Roden, Drenthe, Nederland, zijn trots op hun Nederlandse oorsprong en erfgoed. Als een toonaangevende speler in de zonne-energiesector hebben Elsun zonnepanelen zich gevestigd als een vertrouwde naam voor huishoudens en bedrijven die streven naar milieuvriendelijke en kosteneffectieve energieoplossingen.

De kwaliteit van Elsun zonnepanelen

De kracht van Elsun zonnepanelen ligt in hun ongeëvenaarde kwaliteit en duurzaamheid. Elsun streeft ernaar om zonnepanelen te produceren die jarenlang betrouwbare prestaties leveren. Ze maken gebruik van hoogwaardige materialen en geavanceerde productieprocessen om zonnepanelen te vervaardigen die bestand zijn tegen de tand des tijds en verschillende weersomstandigheden.

Innovatie en Efficiëntie

Elsun zonnepanelen blijven voorop lopen in termen van technologische innovatie en energie-efficiëntie. Met een formaat van 1625 x 989 mm zijn ze ontworpen om meer zonne-energie om te zetten in elektriciteit, waardoor ze een hoger rendement opleveren en tegelijkertijd ruimte besparen. Het resultaat is een verminderd energieverbruik en hogere besparingen op de energierekening voor huishoudens en bedrijven. Elsun zonnepanelen vormen de belichaming van innovatie en leveren een indrukwekkend vermogen van 315 Wattpiek (Wp)

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid

Met Elsun zonnepanelen kunnen zowel bedrijven als huishoudens bijdragen aan een schonere en groenere planeet. Door over te schakelen op zonne-energie verminderen ze hun ecologische voetafdruk en verminderen ze de uitstoot van schadelijke stoffen. Elsun zonnepanelen bieden een duurzame oplossing voor de groeiende behoefte aan hernieuwbare energie.

Elsun zonnepanelen voor bedrijven en huishoudens

Elsun zonnepanelen zijn een slimme investering voor zowel bedrijven als huishoudens. Bedrijven kunnen profiteren van lagere operationele kosten en positieve merkperceptie door over te schakelen op groene energie. Huishoudens kunnen genieten van lagere energierekeningen en de wetenschap dat ze bijdragen aan een duurzamere toekomst. Het regelmatig reinigen van je zonnepanelen zorgt voor maximale energieopbrengst en een langere levensduur

Kies voor Elsun zonnepanelen en omarm de kracht van duurzame energie. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over hoe Elsun zonnepanelen uw energiebehoeften kunnen ondersteunen.

De ZonVandaag werkwijze

Kracht van persoonlijk contact.

We beginnen met het controleren van uw gegevens, het inventariseren van uw wensen en behoeften, en een grondige bespreking van uw situatie.

Zodra we uw situatie volledig begrijpen, plannen we een persoonlijk adviesgesprek in met een van onze buitendienst adviseurs. Zij bereiden zich voor aan de hand van de verstrekte informatie, zodat ze u deskundig en persoonlijk kunnen adviseren.

In het adviesgesprek bij u thuis gaan we aan de hand van uw wensen een passend zonnestroom-systeem voor u ontwerpen.

Iedere woning is anders en daarmee ook iedere situatie. Daarom voeren we een technische schouw uit die bestaat uit de volgende onderdelen: 

  1. intekenen van de zonnepanelen op uw dak
  2. bepalen van de plaats van de omvormer
  3. bepalen van de kabelroute
  4. controleren of uw groepenkast aan de nieuwste normen voldoet
  5. bekijken hoe de zonnepanelen aangesloten moeten worden in de groepenkast

Aan de hand van de technische schouw en inventarisatie van uw behoeften brengen we een maatwerk-offerte uit voor levering en service voor het complete systeem. Daarnaast spreken we uitgebreid de koopovereenkomst met u door zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Voelt u iets voor het verhaal en aanbod van ZonVandaag en mogen wij de opdracht voor het duurzaam systeem voor u realiseren? Dan gaan we heel graag verder met de volgende stap.

Wij hebben aan de hand van eerdere gesprekken uw installatie tot in de puntjes voorbereid en voeren de montage uit. Ons team van 2 à 3 installateurs, staat tussen 08:00 en 09:00 bij u voor de deur.

De dakwerkers beginnen met het plaatsen van de onderconstructie en zorgen dat de bekabeling wordt voorbereid. In uw woning begint de elektricien met het plaatsen van de omvormer en het voorbereiden van uw groepenkast op het aansluiten van de zonnepanelen. Aan het einde van de werkdag (14:00 – 15:00) bevestigen we uw panelen op de onderconstructie, sluiten we het systeem aan in uw groepenkast, voeren we metingen en beproevingen uit en stellen we uw systeem in bedrijf.

De montage duurt meestal één dag, waarna wij uw installatie opleveren in de monitoring applicatie en u hier toegang voor geven.

Na de installatie blijven we uw systeem monitoren om een optimale opbrengst te realiseren. Wij doen dit op dagelijkse basis, zodat u dit zelf niet hoeft te doen. Uiteraard krijgt ook u toegang tot de monitoring applicatie waarmee u uw eigen opbrengst kunt bekijken.