Zonnepanelen bedrijf

Investeren in de toekomst van uw bedrijf betekent dat u keuzes moet maken in zaken die wat u betreft prioriteit hebben, ook op de lange termijn. Een van die zaken is de investering in en verduurzaming van uw gebouw door het gebruik van zonnepanelen. Bent u aan het oriënteren op de mogelijkheden om zonnepanelen voor uw bedrijf te kopen? Bij ZonVandaag bent u aan het juiste adres. Ontdek ons aanbod en laat u vrijblijvend adviseren.

Betrouwbare zonnepanelen van hoge kwaliteit

De aankoop van zonnepanelen voor uw bedrijf is een project waar u zich doorgaans in wilt verdiepen. Het afwegen van de voordelen tegen de nadelen, het berekenen van de aanschaf- en installatiekosten en het vaststellen van de gemiddelde terugverdientijd zijn punten die medebepalend zijn voor het maken van uw besluit. Met onze jarenlange ervaring en vakkundige expertise geven wij u graag alle informatie die nodig is om de juiste beslissing te maken.

In ons aanbod vindt u zonnepanelen afkomstig van prominente merken als Elsun die garant staan voor kwaliteit. Dit is terug te zien in de KIWA-certificatie die u de betrouwbaarheid van de zonnepanelen aantoont en in de productgarantie die 25 jaar beslaat. We kunnen u namelijk verzekeren dat de zonnepanelen die u voor uw bedrijf aanschaft, na 25 jaar nog steeds een capaciteit van 92,5% leveren.

ZonVandaag Roden - zonnepanelen
ZonVandaag - zonnepanelen

Duurzame en winstgevende oplossing

De overstap naar zonne-energie brengt u gunstige voordelen waar u langdurig van profiteert. U doet een grote maar ook een slimme investering, die uiteindelijk resulteert in een hoog rendement. Niet alleen voor het milieu, ook voor uw maandelijkse kosten en voor de verkoopwaarde van uw bedrijfspand. Nu investeren in zonnepanelen voor uw bedrijf betekent dat u in de nabije toekomst winstgevende resultaten kunt boeken. Dit geldt ook voor particulieren die willen overstappen op duurzame energie.

Terwijl u in energiekosten bespaart, bent u vast benieuwd naar de gemiddelde opbrengst van de zonnepanelen. U kunt hier op ieder moment inzicht in krijgen door onze gebruiksvriendelijke applicatie te installeren. Deze is gekoppeld aan uw installatie en houdt nauwkeurig bij hoeveel energie er door de zonnepanelen van uw bedrijf wordt geleverd. Erg handig om bij te houden en vooral interessant om te zien wat het u oplevert.

Zonnepanelen voor uw bedrijf kopen bij ZonVandaag

Bent u op zoek naar een oplossing om in de toekomst van uw bedrijf duurzamer en rendabeler te ondernemen? Een van de oplossingen is de overstap die u maakt naar zonnepanelen voor uw bedrijf. Ontdek de voordelen van onze hoogwaardige producten die lokaal geproduceerd zijn en in 25 jaar tijd amper aan capaciteit verliezen. Neem vrijblijvend contact met ons op om u te laten informeren over de diverse merken en producten in ons aanbod. We helpen u graag om de overstap naar zonne-energie in gang te zetten.

De ZonVandaag werkwijze

Kracht van persoonlijk contact.

In de telefonische intake spreken we uw aanvraag door. Dit bestaat o.a. uit het controleren van uw gegevens, inventariseren van uw wensen en behoeften en het doorspreken van uw situatie.
Als we uw situatie in kaart hebben gebracht plannen we een telefonisch gesprek in met een van onze binnendienst-adviseurs. Zij doen aan de hand van de verstrekte informatie het huiswerk om u goed te kunnen adviseren. 

Aan de hand van de informatie uit de telefonische intake geven we advies toegespitst op uw situatie. We vertellen u telefonisch over ons aanbod, kijken welk systeem voor uw situatie geschikt is, nemen de technische haalbaarheid door en geven een inschatting van de verwachte kosten en opbrengsten. Wanneer het verhaal goed voor u klinkt plannen we een adviesgesprek in op locatie waarbij een adviseur in de buitendienst bij u langskomt.

In het adviesgesprek bij u thuis gaan we aan de hand van uw wensen een passend zonnestroom-systeem voor u ontwerpen.

Omdat iedere woning en situatie anders is voeren we een technische schouw uit die bestaat uit het intekenen van de zonnepanelen op uw dak, het bepalen van de plaats van de omvormer, het bepalen van de kabelroute, kijken of of uw groepenkast aan de nieuwste normen voldoet en hoe de zonnepanelen aangesloten gaan worden in de groepenkast.

Aan de hand van de technische schouw en inventarisatie van uw behoeften brengen we een maatwerk-offerte uit voor levering en service voor het complete systeem. Daarnaast spreken we de koopovereenkomst uitgebreid met u door zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Wanneer ons verhaal en aanbod u aanspreekt gunt u ZonVandaag de opdracht op het systeem voor u te realiseren.

Wij hebben aan de hand van eerdere gesprekken uw installatie tot in de puntjes voorbereid en voeren de installatie uit. Ons team bestaande uit 2 tot 3 installateurs is tussen 08:00 en 09:00 bij u aanwezig.

De dakwerker(s) beginnen met het plaatsen van de onderconstructie en zorgen dat de bekabeling wordt voorbereid. In uw woning begint de elektricien met het plaatsen van de omvormer en bereid uw groepenkast voor op het aansluiten van de zonnepanelen hierop. Aan het einde van de werkdag (15:00 – 16:00) worden uw panelen op de onderconstructie bevestigd, wordt het systeem aangesloten in uw groepenkast, en wordt uw systeem in bedrijf gesteld.

De installatie duurt één dag, waarna wij uw installatie opleveren in de monitoring applicatie en u hiertoe toegang verschaffen.

Na de installatie blijven we uw systeem monitoren om een optimale opbrengst te realiseren. Wij doen dit op dagelijkse basis, zodat u dit zelf niet hoeft te doen. Uiteraard krijgt ook u toegang tot de monitoring applicatie waarmee u ook de eigen opbrengst kunt bekijken.