050-2340070 - Ma, wo, do, vr 09:00 tot 18:00 - di tot 21:00 bereikbaar

Zelf financieren in het kort

Over zelf financieren

Bij ZonVandaag geloven we dat zonnepanelen voor iedereen bereikbaar moeten zijn. Door je zonnepanelen zelf te financieren verlaag je meteen je vaste lasten en haal je een hoog rendement op je spaargeld. Daarnaast verhoog je de waarde van je woning en heb je de zonnepanelen sneller op je dak liggen. Dit is zowel voor het klimaat als voor je portemonnee een verstandige keuze.

De voordelen van zelf financieren op een rijtje

Onze voordelen

jaar
Je kan tot wel 30 jaar gratis energie opwekken
kilogram CO²
Een gemiddeld gezin bespaart jaarlijks 1600 kilogram CO²
euro
Een gemiddeld gezin bespaart jaarlijks €750,-

Direct besparen

Gemiddeld rendement van 15%

Waardevermeerdering woning

Binnen 6 weken geïnstalleerd

Hoe werkt dat?

1. Kennismaking

Stap 1. Kennismaking

In een telefonische kennismaking bespreek je met een adviseur de mogelijkheden om zonnepanelen op je dak te installeren en de manier waarop je dit wil financieren. Wanneer de mogelijkheden aansluiten bij je wensen plannen we een vrijblijvend adviesgesprek bij jou thuis.

2. Adviesgesprek

Stap 2. Adviesgesprek

In het adviesgesprek spreek je met de adviseur je persoonlijke situatie door en wordt er gekeken naar de ligging van de woning. Op basis hiervan krijg je advies over een voor jou geschikte zonnepanelen-installatie. We bieden keuze uit een ruim assortiment zodat er voor elke voorkeur en situatie een goede match mogelijk is.

3. Overeenkomst

Stap 3. Overeenkomst

Na het adviesgesprek heb je de keuze gemaakt om al dan niet zonnepanelen op je dak te laten installeren en te beginnen met het profiteren van je eigen opgewekte stroom. Je geeft ZonVandaag de opdracht dit voor je uit te voeren.

4. Installatie

Stap 4. Installatie

ZonVandaag werkt samen met deskundige en betrouwbare installatiepartners. De installatie wordt binnen één dag gerealiseerd. We leggen diverse installatie-data aan je voor zodat je zelf een datum kan kiezen die je goed uitkomt.

5. Nazorg

Stap 5. Nazorg

Nadat de installatie is opgeleverd blijven we graag betrokken. Als je dit op prijs stelt monitoren we je zonnepanelen-installatie voortdurend om zorg te dragen voor een optimaal rendement.

Laat je informeren over de mogelijkheden

Vrijblijvend advies

Ontvang advies op maat

Benieuwd wat ZonVandaag voor jou kan betekenen? Een van onze adviseurs komt graag bij je langs om de mogelijkheden door te spreken.

Neem contact met mij op
Zelf financieren
Alles wat je wilt weten als je je zonnepanelen zelf wilt financieren

Veelgestelde vragen

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

De ligging van je dak ten opzichte van de zon, de hellingshoek, eventuele schaduw-objecten, de windgevoeligheid van het pand maar ook de meterkast zijn allemaal factoren die mede bepalen of je dak geschikt is voor zonnepanelen. Onze adviseurs hebben de kennis om je van een antwoord te voorzien.

Hoeveel ga ik besparen?

Een gemiddeld gezin bespaart in het eerste jaar ongeveer €750 en bespaart over de gehele levensduur van de zonnepanelen tot ongeveer €35.000. Onze adviseurs hebben de kennis in huis om te berekenen hoeveel je gaat besparen en nemen graag de mee in de opbrengstberekening.

Hoe lang duurt het voordat de zonnepanelen op mijn dak liggen?

Je kunt rekening houden met een doorlooptijd van tussen de vier en acht weken.

Is er iets onduidelijk?

Heb je een vraag of zou je graag meer informatie willen over zonnepanelen die je zelf zou willen financieren? Ontdek dan onze kennisbank, neem telefonisch contact op met onze klantenservice of plan online een vrijblijvend persoonlijk advies gesprek in.

Laat je informeren door onze adviseurs