Werkvoorbereider

Vacature

Heb jij technisch inzicht en krijg je energie van een functie waar je verantwoordelijkheid draagt? Dan zoeken we jou! Bij ZonVandaag zijn we op zoek naar een planner/ werkvoorbereider die onze opdrachten in de particuliere markt realistisch kan inplannen en een technische blik kan werpen op de verkoopopdrachten van onze zonnepanelen installaties.

Wat zijn de werkzaamheden?

Je vindt het leuk om veel contact te hebben met collega’s en met onze klanten. Je bent creatief en gedreven om de afspraken van onze installateurs zo goed mogelijk op elkaar aan te laten sluiten. Daarnaast beschik je over technisch inzicht zodat de monteurs voorbereid op pad gaan om hun werk zo goed mogelijk uit te voeren.

Wat zijn de werkzaamheden?

Als Werkvoorbereider / Planner ben jij verantwoordelijk voor het efficiënt en logisch inplannen van zonnepanelen installaties; 

Je ontwerpt zonnepanelen installaties en bereid projecten van a-z voor zodat monteurs goed voorbereid op pad gaan;

Je staat klanten telefonisch te woord over vragen omtrent planning en uitvoering;

Andere bijkomende werkzaamheden op het gebied van projectvoorbereiding , werkvoorbereiding en planning.

Je draagt zorgt voor de ontwikkeling en de begeleiding van de adviseurs;

Wat zoeken wij?

Als werkvoorbereider/ planner ben je van a-z verantwoordelijk voor een voorbereiden van een kwalitatieve zonnepanelen installatie. Je bent leergierig, creatief en bent sterk in interne communicatie. Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en je bent communicatief vaardig zodat je goed weet te schakelen tussen klanten, installateurs en je eigen collega’s.

Wat heb je nodig?

Wat wij bieden