050-2340070 - Maandag t/m vrijdag 08:30 tot 21:00 bereikbaar

De betaalwijzen

Alles wat jij wilt weten over de betaalwijzen hebben we hier voor jou op een rijtje gezet

De betaalwijzen

De betaalwijzen in het algemeen

  • Hoe werkt groen financieren?

    Bij ZonVandaag geloven we dat eigen zonnepanelen voor iedereen toegankelijk moeten kunnen zijn. Door je zonnepanelen groen te financieren bekostig je je zonnepanelen door je besparing op de energierekening. Dit betekent dat je niet langer elke maand betaalt voor stroom maar dat je je besparing investeert in de waarde van je eigen worming. Hierdoor heb je geen hogere lasten en is er geen spaargeld nodig om je eigen zonnepanelen installatie aan te schaffen. Dit is zowel voor het klimaat als voor je portemonnee een verstandige keuze.

  • Hoe zit dat met zelf financieren bij ZonVandaag?

    Bij ZonVandaag geloven we dat zonnepanelen voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Door je zonnepanelen zelf te financieren behaal je meteen rendement op je investering. Hierdoor verkort je je terugverdientijd, verhoog je de waarde van je woning en verdien je vanaf dag één aan je zonnepanelen installatie. Dit is zowel voor het klimaat als voor je portemonnee een verstandige keuze .

  • Wat is het verschil tussen zonnepanelen groen financieren en zonnepanelen huren?

    Wanneer je zonnepanelen huurt ben je geen eigenaar. Je betaalt bij het huren een vast maandelijks bedrag waarna je voor een relatief hoog bedrag de zonnepanelen kunt kopen. Wanneer je de zonnepanelen-installatie groen financiert ben je meteen eigenaar en profiteer je er, zonder extra koopsom, voor de gehele levensduur van.

Kom je er niet uit?

Neem telefonisch contact op met onze klantenservice