Ervaringen van onze klanten.

Hier doen we het voor

Jan J.

Na het aanmelden bij ZonVandaag B.V. zeer snel en door vakkundig en net personeel geholpen, acht zonnepanelen geplaatst, meterkast aangepast, echt een bedrijf om mee samen te werken. Dank jullie wel mannen, top

Dirk H.

Prima en vertrouwd adres om zonnepanelen aan te schaffen. Prettig en deskundig advies. Dit bedrijf is een aanrader voor mensen die nog zoeken naar een vertrouwd adres voor zonnepanelen. Ook een compliment naar de monteurs, zij werken professioneel en zeer vakkundig!!

Gerjan S.

Onlangs zijn bij ons zonnepanelen en installatie geplaatst. Vooraf zijn we door Zonvandaag geïnformeerd wat bij ons als zeer prettig is ervaren. Professioneel bedrijf met aardige en behulpzame medewerkers, ook de installateur heeft netjes en naar alle tevredenheid zijn werk opgeleverd. Ik zal Zonvandaag b.v Groningen zeker aanraden als  je zonnepanelen wil aanschaffen. Geef daarom ook uiteraard 5 sterren.

De ZonVandaag werkwijze

Kracht van persoonlijk contact.

Heeft u interesse in onze zonnepanelen inclusief montage, dan hanteren we de volgende werkwijze waarin uw hulpvraag centraal staat. Dat begint met een telefonische intake waarin we uw aanvraag doorspreken. Dit bestaat o.a. uit het controleren van uw gegevens, het inventariseren van uw wensen en behoeften en het doorspreken van uw situatie.

Als we uw situatie in kaart hebben gebracht, plannen we een telefonisch gesprek in met een van onze binnendienst-adviseurs. Zij bereiden zich aan de hand van de verstrekte informatie voor, zodat ze u goed en persoonlijk kunnen adviseren.

Aan de hand van de informatie uit de telefonische intake geven we advies dat is toegespitst op uw situatie. We vertellen u telefonisch over ons aanbod, kijken welk systeem voor uw situatie geschikt is, nemen de technische haalbaarheid door en geven een inschatting van de verwachte kosten en opbrengsten. Wanneer het verhaal goed voor u klinkt, plannen we een adviesgesprek op locatie in. Onze adviseur in de buitendienst zal bij u langskomen.

In het adviesgesprek bij u thuis gaan we aan de hand van uw wensen een passend zonnestroom-systeem voor u ontwerpen.

Iedere woning is anders en daarmee ook iedere situatie. Daarom voeren we een technische schouw uit die bestaat uit de volgende onderdelen: 

  1. intekenen van de zonnepanelen op uw dak
  2. bepalen van de plaats van de omvormer
  3. bepalen van de kabelroute
  4. controleren of uw groepenkast aan de nieuwste normen voldoet
  5. bekijken hoe de zonnepanelen aangesloten moeten worden in de groepenkast

Aan de hand van de technische schouw en inventarisatie van uw behoeften brengen we een maatwerk-offerte uit voor levering en service voor het complete systeem. Daarnaast spreken we uitgebreid de koopovereenkomst met u door zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Voelt u iets voor het verhaal en aanbod van ZonVandaag en mogen wij de opdracht voor het duurzaam systeem voor u realiseren? Dan gaan we heel graag verder met de volgende stap.

Wij hebben aan de hand van eerdere gesprekken uw installatie tot in de puntjes voorbereid en voeren de montage uit. Ons team van 2 à 3 installateurs, staat tussen 08:00 en 09:00 bij u voor de deur.

De dakwerkers beginnen met het plaatsen van de onderconstructie en zorgen dat de bekabeling wordt voorbereid. In uw woning begint de elektricien met het plaatsen van de omvormer en het voorbereiden van uw groepenkast op het aansluiten van de zonnepanelen. Aan het einde van de werkdag (14:00 – 15:00) bevestigen we uw panelen op de onderconstructie, sluiten we het systeem aan in uw groepenkast, voeren we metingen en beproevingen uit en stellen we uw systeem in bedrijf.

De montage duurt meestal één dag, waarna wij uw installatie opleveren in de monitoring applicatie en u hier toegang voor geven.

Na de installatie blijven we uw systeem monitoren om een optimale opbrengst te realiseren. Wij doen dit op dagelijkse basis, zodat u dit zelf niet hoeft te doen. Uiteraard krijgt ook u toegang tot de monitoring applicatie waarmee u uw eigen opbrengst kunt bekijken.