P&O/HRM Medewerker

Vacature

Ben jij een enthousiaste en professionele P&O medewerker die onze kernwaarden van kwaliteit, service en eerlijkheid hoog in het vaandel heeft staan? En vind je het belangrijk dat jouw input als werknemer serieus wordt genomen en bijdraagt aan het succes van het bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Omschrijving

Als P&O/ HRM medewerker ben je verantwoordelijk voor het werven, aannemen, onboarden, trainen en ontslaan van werknemers en voor het beheren van secundaire arbeidsvoorwaarden. Je bent er om medewerkers te ondersteunen bij het effectief en plezierig inzetten van hun vaardigheden ten behoeve van ZonVandaag en zijn ontwikkelingen.

Bij een zich ontwikkelende organisatie als ZonVandaag verwachten we van je dat je in staat bent om ontwikkelingen te vertalen naar personeelsbeleid.

We waarderen de input van onze werknemers enorm en zorgen we ervoor dat jouw ideeën en suggesties serieus worden genomen. Jij bent mede verantwoordelijk voor het verbeteren en optimaliseren van onze processen en systemen, en jouw feedback wordt dan ook zeer gewaardeerd.

Je werkt nauw samen met de directie en de verschillende afdelingen binnen het bedrijf.

Functie-eisen

Wij bieden een uitdagende functie binnen een groeiend bedrijf met een informele werksfeer en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Bij ZONVandaag wordt jouw input als werknemer serieus genomen en draag je bij aan het succes van ons bedrijf.

Het betreft een arbeidsovereenkomst van een jaar met uitzicht op vaste aanstelling. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Interesse?

Stuur dan je cv en motivatiebrief door middel van onderstaand formulier en wie weet spreken we elkaar binnenkort!

Wat wij bieden