050-2340070 - Maandag t/m vrijdag 08:30 tot 21:00 bereikbaar

Onze garanties op een rijtje

Tot 25 jaar garantie op de zonnepanelen

Doordat ZonVandaag uitsluitend met kwaliteitsproducten werkt ben je verzekerd van langdurige fabrieksgaranties.

Tot 10 jaar  garantie op de installatie

Omdat we je veiligheid belangrijk vinden, selecteren we onze installateurs zorgvuldig zodat je zeker weet dat je installatie voldoet aan alle veiligheidseisen.

Tot 25 jaar garantie op de omvormers

Om het meeste uit je zonnepanelen-installatie te halen werken we met de meest betrouwbare omvormers op de markt.

BTW service

Als je een zonnepanelen-installatie aanschaft ga je geld verdienen. Daarmee word je ondernemer voor de belastingdienst. Hierdoor mag je de betaalde BTW terugvragen. ZonVandaag regelt dit kosteloos voor je.

Deskundig advies

Er zijn veel factoren die bepalen welke installatie geschikt is voor jouw dak. Onze adviseurs hebben de kennis om je van een passend advies te voorzien.

Monitoring en nazorg

Om zeker te zijn van een goede werking van jouw zonnepanelen-installatie monitoren we je rendement zodat je het meeste uit je investering haalt.

In één dag geïnstalleerd

Op een door jou gekozen installatiedatum zal de zonnepanelen-installatie binnen één dag gerealiseerd worden.

Laat je informeren over de mogelijkheden

Vrijblijvend advies

Ontvang advies op maat

Benieuwd wat ZonVandaag voor jou kan betekenen? Een van onze adviseurs komt graag bij je langs om de mogelijkheden door te spreken.

Neem contact met mij op
Onze garanties
Alles wat je wilt over onze verschillende onze garanties

Veelgestelde vragen

Wij helpen je graag op weg

Heb je een vraag of zou je graag meer informatie over zonnepanelen willen? Ontdek dan onze kennisbank, neem contact op met onze klantenservice of plan een vrijblijvend persoonlijk advies gesprek in.

Ontvang advies op maat van onze adviseurs
Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

De ligging van je dak ten opzichte van de zon, de hellingshoek, eventuele schaduw-objecten, de windgevoeligheid van het pand maar ook de meterkast zijn allemaal factoren die mede bepalen of je dak geschikt is voor zonnepanelen. Onze adviseurs hebben de kennis om je van een antwoord te voorzien.

Hoeveel ga ik besparen?

Een gemiddeld gezin bespaart in het eerste jaar ongeveer €750 en bespaart over de gehele levensduur van de zonnepanelen tot ongeveer €35.000. Onze adviseurs hebben de kennis in huis om te berekenen hoeveel je gaat besparen en nemen graag de mee in de opbrengstberekening.

Hoe lang duurt het voordat de zonnepanelen op mijn dak liggen?

Je kunt rekening houden met een doorlooptijd van tussen de vier en acht weken.

BTW-terugvragen: hoe werkt dat?

Als je als particulier een zonnepanelen-installatie aanschaft ga je op bepaalde tijden van de dag energie terugleveren aan het elektriciteitsnet. Daarmee verdien je geld. Daarom word je ondernemer voor de belastingdienst. Het gevolg hiervan is dat je de betaalde BTW over de zonnepaneleninstallatie terug kan vragen van de belastingdienst. Om dit in orde te maken moet er een aantal administratieve handelingen worden verricht. Als je bij ZonVandaag zonnepanelen aanschaft regelen wij dat je de BTW terugkrijgt. We brengen hiervoor geen kosten in rekening. Dat hoort bij onze service.