050-2340070 - Ma, wo, do, vr 09:00 tot 18:00 - di tot 21:00 bereikbaar

Voor iedere woning het ideale aanbod

Ons aanbod

Basis

1. Basis

De standaard zonnepanelen die ZonVandaag aanbiedt zijn voor vrijwel ieder dak geschikt. Door diverse merken zoals JA Solar en Longi Solar aan te bieden kunnen wij de juiste zonnepanelen voor jouw situatie leveren. De standaard panelen hebben een vermogensgarantie van 25 jaar.

Ons assortiment
Premium

2. Premium

In het premium pakket werken we met zonnepanelen van Elsun. Ze worden volledig geproduceerd en individueel getest in het Drentse Roden. Je leest het goed: zonnepanelen van Nederlandse bodem!  Dit hoogwaardige product heeft een levensduur van ongeveer 30 jaar en een vermogensgarantie tot 25 jaar.

Ons assortiment
Servicepakket

3. Servicepakket

Zonnepanelen.. onderhoud.. Is dit nodig? Ja! Met een servicepakket van ZonVandaag ontzorgen wij u van A-Z. Schoonmaak zonnepanelen, jaarlijkse rapportages van de opbrengst, geen voorrijkosten bij vervanging onder garantie ga zo maar door. Wij lossen het op.

Ons assortiment
Laat je informeren over de mogelijkheden

Vrijblijvend advies

Ontvang advies op maat

Benieuwd wat ZonVandaag voor jou kan betekenen? Een van onze adviseurs komt graag bij je langs om de mogelijkheden door te spreken.

Neem contact met mij op
Ons assortiment
Ons aanbod van zonnepanelen bestaat uit verschillende betrouwbare producenten

Ons aanbod

Alles wat je wilt over onze verschillende soorten en merken zonnepanelen

Veelgestelde vragen

Hoeveel ga ik besparen?

Een gemiddeld gezin bespaart in het eerste jaar ongeveer €750 en bespaart over de gehele levensduur van de zonnepanelen tot ongeveer €35.000. Onze adviseurs hebben de kennis in huis om te berekenen hoeveel je gaat besparen en nemen graag de mee in de opbrengstberekening..

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

De ligging van je dak ten opzichte van de zon, de hellingshoek, eventuele schaduw-objecten, de windgevoeligheid van het pand maar ook de meterkast zijn allemaal factoren die mede bepalen of je dak geschikt is voor zonnepanelen. Onze adviseurs hebben de kennis om je van een antwoord te voorzien.

Hoe lang duurt het voordat de zonnepanelen op mijn dak liggen?

Je kunt rekening houden met een doorlooptijd van tussen de vier en acht weken.

Wij informeren je graag

Heb je een vraag of zou je graag meer informatie over zonnepanelen willen? Ontdek dan onze kennisbank, neem contact op met onze klantenservice of plan een vrijblijvend persoonlijk advies gesprek in.

Ontvang advies op maat van onze adviseurs