Monteur zonnepanelen

Vacature

Sluit je aan bij team Vandaag en help huishoudens te verduurzamen en te besparen. Door het installeren van hoogwaardige zonnestroom-systemen zorg jij ervoor dat onze klanten er warmpjes bij zitten. Lees hieronder meer over deze functie en solliciteer vandaag nog!

Even voorstellen

ZonVandaag / Technisch Installatiebedrijf Vandaag is een kwaliteitsinstallateur (InstallQ erkend) in de zonnepanelen. In alles wat we doen staat kwaliteit, service en eerlijkheid voorop. Dit betekent dat we focussen op het leveren van hoogwaardige systemen die we volgens de geldende veiligheidsnormen installeren en dat een goede klantrelatie onze hoogste prioriteit heeft. Het gevolg van onze werkwijze, medewerkers en installaties is een hoge klantwaardering. Om onze toekomstige klanten zo goed mogelijk te bedienen zoekt ZonVandaag / Technisch Installatiebedrijf Vandaag naar betrouwbare en ervaren monteurs met wie we meters kunnen maken om nog meer huishoudens van dienst te kunnen zijn.

Doel van de functie

Als monteur zonnepanelen ben je verantwoordelijk voor het installeren van zonnepanelen bij onze particuliere en kleinzakelijke klanten in noord-Nederland. Iedere dag ga je met een of twee collega’s naar een nieuwe klant. Je houd je bezig met het plaatsen van de zonnepanelen, omvormer, aansluiten in de groepenkast en het aanleggen van nette kabeltrajecten. In het uitvoeren van de werkzaamheden focus je je op kwaliteit, netheid en installeer je conform de geldende normen. Je neemt daarvoor de tijd die je nodig hebt om de klus op de best mogelijke manier te realiseren.

Hoe ziet je dag er uit?

In de ochtend spreek je de dag door met de voorman, pak je samen met je collega’s de bussen in en vertrek je naar een klant in noord-Nederland. Eenmaal op locatie drink je een kop koffie met de klant en spreek je de werkzaamheden door. Vervolgens begin je met het buitenwerk terwijl je collega begint met het binnenwerk. Wanneer alles is voorbereid sluit je met de collega de zonnepanelen aan, stel je het systeem in bedrijf en geef je de klant uitleg over de werking van de app. Als laatste ruim je de bus op en zorg je ervoor dat je ruim voor het avondeten thuis bent.

Wat kan je van de organisatie verwachten?

Wat vragen wij?

Wat vragen wij?