hero afbeelding met zonnepanelen op een dak
hero afbeelding met zonnepanelen op een dak

Laadpalen inclusief montage

Laadpalen die ZonVandaag levert

Met geavanceerde laadpalen van SolarEdge en Alfen zetten we de standaard voor onze elektrische oplaadoplossingen. Deze laadpalen zijn ontworpen voor duurzaamheid en betrouwbaarheid, ondersteund door toonaangevende technologieën. Of het nu gaat om thuisladen of op de werkplek, onze laadpalen bieden een uitstekende oplaad ervaring.

Net zoals bij onze zonnepanelen streven we naar kwaliteit en betrouwbaarheid. Met SolarEdge en Alfen als onze partners combineren we innovatie met expertise in installatie, zodat je met vertrouwen de overstap kunt maken naar elektrisch rijden. Investeer in duurzame mobiliteit met ZonVandaag

Snel naar: Zonnepanelen, Omvormers, Installatie, App, Montage

ZonVandaag
solare-edge-logo.svg
installQ - aantoonbaar beter

SolarEdge

Rijd op zonnestralen

SolarEdge EV-lader

Onze slimme EV-laders voor thuis maken automatisch gebruik van de beschikbare zonne-energie voor het opladen van jouw elektrische auto’s. Zo kun je thuis snel je auto’s opladen met schone, goedkope, hernieuwbare energie.

Dynamic load balancing

Bescherm de hoofdschakelaar van het huis tegen uitschakeling door overstroom, door het vermogen voor het laden van elektrische auto’s dynamisch aan te passen. Zo blijft het systeem als geheel in balans.

Een geïntegreerde EV-laadoplossing

Onze EV-lader integreert naadloos met ons slimme energie-ecosysteem – SolarEdge Home. Dat betekent dat je één verzamelpunt hebt voor alles

Alfen

Oplaadpunten voor elke toepassing

Europese A-kwaliteit: een solide en hoogwaardig product

Alfen, bekend om haar Europese A-kwaliteit, biedt solide en hoogwaardige laadpalen die betrouwbaarheid en duurzaamheid garanderen. Als onderdeel van onze laadoplossingen streven we naar de hoogste normen voor kwaliteit en prestaties voor onze klanten.

Dynamic load balancing

Dynamic load balancing, ook wel dynamische belastingbalancering genoemd, verwijst naar het geautomatiseerd verdelen van elektrische belasting in een elektrisch systeem om piekbelasting te voorkomen en een efficiënt energiegebruik te handhaven

Zeer kleine modern behuizing

De Alfen laadpalen vallen op door hun zeer compacte en moderne behuizing. Deze gestroomlijnde ontwerpen nemen minimale ruimte in beslag en passen naadloos in diverse omgevingen, waardoor ze esthetisch aantrekkelijke en ruimtebesparende oplaadoplossingen bieden.

VvE’s, bedrijven en particulier

Type aanvragen

Vereniging van eigenaren

ZonVandaag ondersteunt VvE’s bij het verduurzamen van hun Meerjarenonderhoudsplan (MJOP). We nemen de zorg voor u uit handen met expertise in adviesplannen, dak verdeelplan, aanpassingen aan de splitsingsakte, updates van het huishoudelijk reglement, effectief contractbeheer, professionele installatiewerkzaamheden, en beheer en onderhoud van duurzame voorzieningen. Samen creëren we een groenere en efficiëntere toekomst voor uw VvE.

Bedrijven

ZonVandaag helpt bedrijven met verduurzamen door middel van zonnepaneleninstallaties en laadpalen. Onze installaties voldoen aan de strenge SCIOS Scope 12 normen, wat staat voor veiligheid en kwaliteit. Of het nu gaat om zonne-energie of elektrische mobiliteit, wij bieden duurzame oplossingen die aansluiten bij uw zakelijke behoeften.

Particulieren

Voor particuliere installaties is er bij ZonVandaag één gouden standaard: InstallQ erkenning. Deze erkenning staat voor deskundigheid en kwaliteit. Met InstallQ erkende installateurs en hoogwaardige producten, bieden wij particuliere klanten de zekerheid van een betrouwbare en professionele installatie voor hun duurzame energieoplossingen

Energie inzichtelijk

Altijd inzicht in je opbrengst

Gebruiksvriendelijk

Met de fraaie MySolarEdge monitoring applicatie kunt u eenvoudig uw energieproductie inzien via een realtime dashboard. Dankzij de gebruiksvriendelijke vormgeving is de app voor jong en oud overzichtelijk.

Gratis te gebruiken

De SolarEdge monitoring applicatie is gratis te gebruiken gedurende de hele levensduur van uw installatie. De applicatie wordt regelmatig geüpdatet zodat u ook in de toekomst van de nieuwste functies gebruik kunt maken.

Ook voor desktopgebruik

Wanneer u liever uw via uw vaste computer inzicht heeft in de prestatie van het systeem, dan kan dat zonder problemen. De opbrengsten kunt u namelijk ook terugvinden op de SolarEdge monitoring website die u vanaf uw computer of laptop kunt bezoeken.

Vakkundig geïnstalleerd

Montage

installQ - aantoonbaar beter

Erkend installateur

ZonVandaag is InstallQ erkend installateur en is hiermee aantoonbaar vakbekwaam met het installeren van laadpalen.

Volgens het boekje

Onze systemen voldoen aan de in het Bouwbesluit genoemde normen en voorschriften. Dit tonen we aan door een conformiteitsverklaring af te geven na installatie.

Toekomstbestendig

ZonVandaag denkt met u mee in de energietransitie. Eigen elektriciens brengen uw groepenkast op norm en monteren de groepenkast die voldoet aan uw duurzame ambities.

Laadpaal financieren

Zonder eigen spaargeld

Hoe werkt het?

Bij ZonVandaag geloven we dat eigen laadpalen voor iedereen bereikbaar moeten zijn. Daarom bieden we toegang tot betrouwbare financiële partners die gespecialiseerd zijn in laadpaalfinanciering. Of u nu een particulier, bedrijf of openbare instelling bent, wij helpen u de juiste financiële oplossing te vinden door u in contact te brengen met de juiste experts. Zo kunt u profiteren van de voordelen van elektrisch rijden zonder directe kapitaalinvesteringen. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe u uw eigen laadpalen kunt financieren en uw groene mobiliteitsdoelen kunt bereiken.

De ZonVandaag werkwijze

Kracht van persoonlijk contact.

We beginnen met het controleren van uw gegevens, het inventariseren van uw wensen en behoeften, en een grondige bespreking van uw situatie.

Zodra we uw situatie volledig begrijpen, plannen we een persoonlijk adviesgesprek in met een van onze buitendienst adviseurs. Zij bereiden zich voor aan de hand van de verstrekte informatie, zodat ze u deskundig en persoonlijk kunnen adviseren.

In het adviesgesprek bij u thuis gaan we aan de hand van uw wensen een passend zonnestroom-systeem voor u ontwerpen.

Iedere woning is anders en daarmee ook iedere situatie. Daarom voeren we een technische schouw uit die bestaat uit de volgende onderdelen: 

  1. intekenen van de zonnepanelen op uw dak
  2. bepalen van de plaats van de omvormer
  3. bepalen van de kabelroute
  4. controleren of uw groepenkast aan de nieuwste normen voldoet
  5. bekijken hoe de zonnepanelen aangesloten moeten worden in de groepenkast

Aan de hand van de technische schouw en inventarisatie van uw behoeften brengen we een maatwerk-offerte uit voor levering en service voor het complete systeem. Daarnaast spreken we uitgebreid de koopovereenkomst met u door zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Voelt u iets voor het verhaal en aanbod van ZonVandaag en mogen wij de opdracht voor het duurzaam systeem voor u realiseren? Dan gaan we heel graag verder met de volgende stap.

Wij hebben aan de hand van eerdere gesprekken uw installatie tot in de puntjes voorbereid en voeren de montage uit. Ons team van 2 à 3 installateurs, staat tussen 08:00 en 09:00 bij u voor de deur.

De dakwerkers beginnen met het plaatsen van de onderconstructie en zorgen dat de bekabeling wordt voorbereid. In uw woning begint de elektricien met het plaatsen van de omvormer en het voorbereiden van uw groepenkast op het aansluiten van de zonnepanelen. Aan het einde van de werkdag (14:00 – 15:00) bevestigen we uw panelen op de onderconstructie, sluiten we het systeem aan in uw groepenkast, voeren we metingen en beproevingen uit en stellen we uw systeem in bedrijf.

De montage duurt meestal één dag, waarna wij uw installatie opleveren in de monitoring applicatie en u hier toegang voor geven.

Na de installatie blijven we uw systeem monitoren om een optimale opbrengst te realiseren. Wij doen dit op dagelijkse basis, zodat u dit zelf niet hoeft te doen. Uiteraard krijgt ook u toegang tot de monitoring applicatie waarmee u uw eigen opbrengst kunt bekijken.