Klanttevredenheid ZonVandaag B.V.

Bij ZonVandaag B.V. is klanttevredenheid onze hoogste prioriteit. We streven er voortdurend naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden op hun reis naar duurzame zonne-energie. Hier is hoe we klanttevredenheid op de voorgrond van alles wat we doen plaatsen:

Werkwijze ZonVandaag

1. Persoonlijke Benadering

We begrijpen dat elk project uniek is, en daarom benaderen we elk van onze klanten op een persoonlijke manier. Onze toegewijde adviseurs nemen de tijd om uw specifieke behoeften en doelen te begrijpen, zodat we een oplossing kunnen ontwerpen die perfect bij u past.

2. Transparante Communicatie

Open en eerlijke communicatie is essentieel voor klanttevredenheid. We houden onze klanten op de hoogte gedurende het hele proces, van offerteaanvraag tot installatie, zodat u altijd weet wat u kunt verwachten.

3. Deskundig Advies

Onze deskundige adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij elke stap van uw zonne-energieproject. Ze zijn getraind om de nieuwste technologieën en trends in de zonne-energiesector te begrijpen, zodat u de best mogelijke informatie ontvangt.

4. Kwaliteit en Betrouwbaarheid

We streven altijd naar de hoogste normen van kwaliteit en betrouwbaarheid in onze producten en diensten. We werken alleen met gecertificeerde merken en zorgen voor een zorgvuldige installatie om ervoor te zorgen dat uw zonnepanelensysteem betrouwbaar en efficiënt werkt.

5. Klantenservice na Installatie

Onze betrokkenheid bij uw tevredenheid stopt niet na de installatie. We bieden voortdurende ondersteuning en service om ervoor te zorgen dat uw zonnepanelensysteem optimaal presteert.

ZonVandaag Roden - zonnepanelen
ZonVandaag - zonnepanelen

Wat onze klanten zeggen

Niets spreekt luider dan de stem van onze klanten. We zijn er trots op dat we vele positieve recensies en getuigenissen hebben ontvangen van tevreden klanten die hebben geprofiteerd van onze diensten.

Klanttevredenheid is niet alleen ons doel; het is onze belofte. We streven er voortdurend naar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en bij te dragen aan een duurzamere en schonere toekomst.

Contact

Wilt u deel uitmaken van de groeiende gemeenschap van tevreden klanten van ZonVandaag B.V.? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek. We staan klaar om u te helpen bij uw reis naar duurzame zonne-energie.

De ZonVandaag werkwijze

Kracht van persoonlijk contact.

We beginnen met het controleren van uw gegevens, het inventariseren van uw wensen en behoeften, en een grondige bespreking van uw situatie.

Zodra we uw situatie volledig begrijpen, plannen we een persoonlijk adviesgesprek in met een van onze buitendienst adviseurs. Zij bereiden zich voor aan de hand van de verstrekte informatie, zodat ze u deskundig en persoonlijk kunnen adviseren.

In het adviesgesprek bij u thuis gaan we aan de hand van uw wensen een passend zonnestroom-systeem voor u ontwerpen.

Iedere woning is anders en daarmee ook iedere situatie. Daarom voeren we een technische schouw uit die bestaat uit de volgende onderdelen: 

  1. intekenen van de zonnepanelen op uw dak
  2. bepalen van de plaats van de omvormer
  3. bepalen van de kabelroute
  4. controleren of uw groepenkast aan de nieuwste normen voldoet
  5. bekijken hoe de zonnepanelen aangesloten moeten worden in de groepenkast

Aan de hand van de technische schouw en inventarisatie van uw behoeften brengen we een maatwerk-offerte uit voor levering en service voor het complete systeem. Daarnaast spreken we uitgebreid de koopovereenkomst met u door zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Voelt u iets voor het verhaal en aanbod van ZonVandaag en mogen wij de opdracht voor het duurzaam systeem voor u realiseren? Dan gaan we heel graag verder met de volgende stap.

Wij hebben aan de hand van eerdere gesprekken uw installatie tot in de puntjes voorbereid en voeren de montage uit. Ons team van 2 à 3 installateurs, staat tussen 08:00 en 09:00 bij u voor de deur.

De dakwerkers beginnen met het plaatsen van de onderconstructie en zorgen dat de bekabeling wordt voorbereid. In uw woning begint de elektricien met het plaatsen van de omvormer en het voorbereiden van uw groepenkast op het aansluiten van de zonnepanelen. Aan het einde van de werkdag (14:00 – 15:00) bevestigen we uw panelen op de onderconstructie, sluiten we het systeem aan in uw groepenkast, voeren we metingen en beproevingen uit en stellen we uw systeem in bedrijf.

De montage duurt meestal één dag, waarna wij uw installatie opleveren in de monitoring applicatie en u hier toegang voor geven.

Na de installatie blijven we uw systeem monitoren om een optimale opbrengst te realiseren. Wij doen dit op dagelijkse basis, zodat u dit zelf niet hoeft te doen. Uiteraard krijgt ook u toegang tot de monitoring applicatie waarmee u uw eigen opbrengst kunt bekijken.