Elektricien zonnepanelen

Vacature

Sluit je aan bij team Vandaag en help huishoudens te verduurzamen en te besparen. Door het installeren van hoogwaardige zonnestroom-systemen zorg jij ervoor dat onze klanten er warmpjes bij zitten. Lees hieronder meer over deze functie en solliciteer vandaag nog!

Even voorstellen

ZonVandaag / Technisch Installatiebedrijf Vandaag is een kwaliteitsinstallateur (InstallQ erkend) in de zonnepanelen. In alles wat we doen staat kwaliteit, service en eerlijkheid voorop. Dit betekent dat we focussen op het leveren van hoogwaardige systemen die we volgens de geldende veiligheidsnormen installeren en dat een goede klantrelatie onze hoogste prioriteit heeft. Het gevolg van onze werkwijze, medewerkers en installaties is een hoge klantwaardering. Om onze toekomstige klanten zo goed mogelijk te bedienen zoekt ZonVandaag / Technische installatiebedrijf Vandaag naar betrouwbare en ervaren monteurs met wie we meters kunnen maken om nog meer huishoudens van dienst te kunnen zijn.

Doel van de functie

Als elektricien zonnepanelen ben je verantwoordelijk voor het installeren van zonnepanelen bij onze particuliere en kleinzakelijke klanten in noord-Nederland. Iedere dag ga je met een of twee collega’s naar een nieuwe klant. Je houd je bezig met het aanleggen van kabeltrajecten, plaatsen van de omvormer, het installeren van nieuwe- of aanpassen van bestaande groepenkasten, het aansluiten van zonnepanelen en het verzorgen van opleverkeuringen en andere systeem technische documentatie.

Hoe ziet je dag eruit?

In de ochtend spreek je de dag door met de projectmanager, pak je samen met je collega’s de bussen in en vertrek je naar een klant in noord-Nederland. Eenmaal op locatie drink je een kop koffie met de klant en spreek je de werkzaamheden door. Vervolgens begin je met het binnenwerk terwijl je collega begint met het buitenwerk. Wanneer alles is voorbereid sluit je met de collega de zonnepanelen aan, stel je het systeem in bedrijf en doe je een technische keuring van de PV-installatie. Als laatste ruim je de bus op en zorg je ervoor dat je ruim voor het avondeten thuis bent.

Wat vragen wij

Wat bieden wij?

Interesse?

Stuur dan je cv en motivatiebrief door middel van onderstaand formulier en wie weet spreken we elkaar binnenkort!