Adviseur buitendienst

Vacature

Sluit je aan bij Team ZonVanaag en help huishoudens te verduurzamen en te besparen. Door het adviseren over- en ontwerpen van hoge kwaliteit zonnestroom-systemen zorg jij ervoor dat onze klanten er warmpjes bij zitten. Lees hieronder meer over deze functie en solliciteer vandaag nog!

Doel van de functie

Als adviseur buitendienst ben je samen met de adviseur binnendienst van begin tot eind verantwoordelijk voor het leveren van zonnestroom-systemen aan huishoudens in Noord-Nederland. Dit doe je door langs te gaan bij potentiële klanten en ze te adviseren over hoogwaardige zonnestroom-systemen.

In deze functie ga je te werk als closer. Dit betekent dat de potentiële klant al contact heeft gehad met de commerciële binnendienst en dat deze binnendienst-adviseur de potentiële klant al volledig heeft geïnformeerd. Je bezoekt de potentiële klant dus om ons verhaal persoonlijk toe te lichten, eventuele resterende vragen te beantwoorden, een correcte en volledige technische opname te doen van de betreffende woning. Ook breng je een offerte uit  én zorg je ervoor dat ZonVandaag de opdracht krijgt om een hoogwaardige PV-installatie bij de klant te leveren. Vaak krijg je aan tafel het vertrouwen van de klant, maar in andere gevallen heb je op een later moment contact om ervoor te zorgen dat de klant rustig over je aanbod kan nadenken. Bovenal komt je stijl overeen met die van ZonVandaag: communicatief, toegankelijk en laagdrempelig. Daarnaast ben je een bouwer: dat betekent dat naast dat je je werk goed doet, je gemotiveerd bent om je collega’s en de organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Verantwoordelijken:

Profielschets

Voor deze functie zoeken wij kandidaten met een commerciële basis door ervaring in verkoop of sales die goed weten te achterhalen waar de behoeften van klanten liggen. Daarnaast heb je gezonde ambitie te groeien in je werk. Je bent communicatief sterk en houd ervan te beschikken over gedegen technische inhoud om je verhaal goed in te steken. Vanzelfsprekend spreek je goed ABN en houd je ervan successen te vieren. Daarnaast ben je iemand met wie we de komende jaren kunnen bouwen.

Wat wij vragen

Wat wij bieden