Adviseur Binnendienst

Vacature

Sluit je aan bij Team ZonVandaag en help huishoudens te verduurzamen en te besparen. Door het adviseren over- en ontwerpen van hoge kwaliteit zonnestroom-systemen zorg jij ervoor dat onze klanten er warmpjes bij zitten. Lees hieronder meer over deze functie en solliciteer vandaag nog!

Doel van de functie

Als adviseur binnendienst ben je samen met de adviseur buitendienst van begin tot eind verantwoordelijk voor het leveren van zonnestroom-systemen aan huishoudens in Noord-Nederland. Dit betekent dat je gezamenlijk verantwoordelijkheid draagt voor advies, acquisitie en projectvoorbereiding. Je functie als verkoopmedewerker is dus zeer gevarieerd. Je stijl hierin is laagdrempelig, ongedwongen en toegankelijk. Daarnaast ben je een bouwer: dat betekent dat naast dat je je werk goed doet, je gemotiveerd bent om je collega’s en de organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Verantwoordelijkheden en taken

Profielschets

Voor deze functie zoeken wij kandidaten met een commerciële basis door ervaring in verkoop of sales die goed weten te achterhalen waar de behoeften van klanten liggen. Daarnaast heb je gezonde ambitie te groeien in je werk. Je bent communicatief sterk en houd ervan te beschikken over gedegen technische inhoud om je verhaal goed in te steken. Vanzelfsprekend spreek je goed ABN en houd je ervan successen te vieren. Daarnaast ben je iemand met wie we de komende jaren kunnen bouwen.

Wat wij vragen

Wat wij bieden

Interesse?

Stuur dan je cv en motivatiebrief door middel van onderstaand formulier en wie weet spreken we elkaar binnenkort!